Rusi sada traže nekretnine i po periferiji, duplirali cene: U proseku plaćaju od 700 do 1.000 evra za stan

Ostavite komentar


  1. Kako su dosli tako ce da odu isto masovno a cene ima da padnu kao nikad jer ce ljudi tako osiromasiti bice otimacina po prodavmicama glad zbog nezasite demonske vlasti koja pusta svakoga bez provere.Odakle im toliki keš kad sme samo 10000 evra kod sebe da ima u kešu a kartice njihove se ovde ne primaju. Kako je to dozvoljeno zna se sve je organizovano prodao je zemlju celu Putinu

  2. Koliko stanodavci placaju porez? Prijavljivanje izdavanja stana je obavezno a pogotovo stranci moraju da imaju prijavu boravka na nekoj adresi.

  3. Ne kažem, postoje ali ni blizu u tolikom broju da bi to ozbiljnije uticalo na tržište. Sve je rezultat pohlepe stanodavaca i težnje vlasti da se milenialsi vrate na selo gde je daleko manje uočljivo da nikad neće moći stvoriti ništa.

  4. Pa 10% poreza do 200 eura, 20% na 200 do 500 eura, 25 od 500 do 800 e, 1000+ e 30 % poreza svi zadovoljni. Svi zadovoljni osim Srba u Srbiji.

  5. Na Twitter-u se nalazi post zene iz Beograda ciji je prijatelj izdavao stan za 350€. Po njenim recima, desetine agancija su ga zvale obecavajuci da ce da dovedu Ruse za najmanje 650€, i da povuce oglas.
    Nije pristao.
    Tako da, pustite ove price „agenata“.

  6. i svi se u beograd nabili a? ako su mahom itjevci, ima interneta i u somboru, kraljevu, smederevu…

  7. Najbitnije da se smeste bogati rusi, a nas narod…pa zasto se nije snasao (jer mi smo krivi sto imamo male plate, sto neki hoce da rade u prosveti, u prodavnici….)…

  8. Šuplje priče! Ima stanova kolko oćeš samo su mnogi rešili da ovo iskoriste. Ja bi to nazvao ratno profiterstvo,a vi?!?!?!

  9. A porez? Sto niko ne spominje porez koji stanodavci moraju da placaju, a niko ne placa.. poreska utaja gospodo

  10. Izdati su stanovi i kuće,takođe i prodati u Valjevu.Kako će proći ovi koji su izdali, videćemo.Obično se pokupe i ostave dugove i uništene stvari,zidove,podove…Nema tu neke zarade.Da im uzmeš depozit i 6 meseci u nekim slučajevima i to ne može da pokrije štetu.Kod prodaje je čistija situacija.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.