Sa 2,5 na 1,2 miljarde evra „preko noći“: Kako je cena projekta „EXPO 2027“ odjednom prepolovljena?

Ostavite komentar


  1. Posto je Mali navikao da prepisuje verovatno je pogresno prepisao cenu koliko stvarno kosta umesto cene za javnost i svoje dzepove. Zakljucak, po toj osnovi su planirali da ukradu 1,3 milke

  2. Kako god sve za Beogradjane. Sta ce to nama sto nismo u okolini Beograda. A sve iz republičkog budzeta.

  3. Kako gde je ostatak. Valjda su raspisani izbori za 2 jun. Potpisivanje ne sme da stane

  4. Мене само интересује када ће мали да порасте?

  5. Ministru je drugo ime carobnjak iz OZA. Samo mahne stapicem i cene i investicije se promene.

  6. Ovaj prosperitet, koji će Srbiji doneti Nacionalni stadion je u kategoriji „verovali ili ne“. Da se ne gadjamo ciframa, poput ministra Siniše Malog i da pojednostavimo stvari: da bismo se zadužili toliko, moramo znati koliko sada (ovih godina (nadam se da su podaci dostupni javnosti)), svi stadioni prvoligaša doprinose budžetu Srbije? I, koliko su gradjani Srbije u minusu???

  7. Ispipavaju puls narodu da vide koliku sumu možemo podneti. Ne sumnjam da se usput sabiraju i oduzimaju da vide koliko mogu da se ugrade.

  8. @ Kameni Jagodina
    Ne treba ni Beograđanima, ali ih niko ne pita, a i ne želi da čuje njihovo mišljenje.

  9. Sledi još jedno smanjenje u narednih mesec dana, a onda još jedno „preračunavanje“ i „ispravka“ i neverovatan skok u budućnost.

  10. Jako mi je čudno da ne pišete o astronomsko cenama za puteve koji se prave: fruškogorski, dunavski, moravski, Požega-Boljare… Jedinične cene su…kao da ih je SNS pravio.

  11. Danas sve sto Srbija investira, investira iz inostranog zaduzivanja.Trenutno je drzava duzna 40 milijardi evra, a zaduzivanje je prosecno godisnje bilo za vreme Tadiceve vladavine po 1,5 milijardi evra a za proteklih 12 godina cifra se popela na po 2 milijarde evra, a sto ce prosecno zaduzivanje u naredne cetiri godine,(Skok u buducnost ili u ponor), sa 2 milijarde, skociti za 100 posto i iznosice po 4 milijarde godisnje.Ovo je bas „VELIKI SKOK U BUDUCNOST“. Samo mi nije jasno, kakav ce biti nas doskok.

  12. Zar niste čuli..!
    Pa izbačeni su leteći automobili i umesto njih uvedeni znatno isplativiji leteći tramvaji i trolebusi… i tako se pojavila ušteda.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.