Salai: Bogićević prevario banke

Sudski postupak protiv vlasnika Farmakoma na prekretnici

Ostavite komentar


  1. Prevarili državu za 30 miliona evra, jalovinom iz rudnika „Stolice“ zagadio ceo kraj i reku Drinu, šta sve još nije i sudija „moli da dokaze dostave blagovremeno“. Pa, jel ima ovo negde danas u svetu, da se kriminalci ovako tretiraju pred sudovima ? Dno, dna smo !

    1. pa nije prevario državu za 30 miliona, već je prevario za bar 150 miliona. to je zbir njegovog duga državnim bankama i poreskog duga. I nije prevario državu nego bankare. i to ne samo ove iz Privredne banke nego sve redom. Pa varao je sa sopstvenim finansijskim izveštajima!!!!

  2. ako je prevario banke neka je ..ja inace nikoga ne znam ko je banku prevario a da banka nije svesna pre toga..banke imaju takvu masineriju da se ocuvaju ali njih to nije interesovalo.. videle covek ima veze i hajde da ih oderemo..posle im djavo kriv ..

    1. Šta to pričaš Vlastimirka? Pa jel čitaš tekst? Sa prevarom ti je kao sa atentatom…ako se neko namerači na nekoga, nema mu spasa. Bogićević je izvršio atentat na srpsko bankarstvo. Imao je pomoćnike, ali to nisu bili bankari. Kako bi mogli biti kad je Bogićević fingirao svoju kreditnu sposobnost? Pa nije banka policija pa da istražuje da li je taj prevarant nešto falsifikovao ili nije.

      1. kako to da ne prevari intesa banku stranu neku vec tzv srpsku.. znas li ti da su nemci nudili 1.1 mlrd za komercijalnu banku uz uslov da se dokapitalizuje sa 200 mil eur nasi odbili sada ista ta banka nema vrednost ni 100 mil eura .. toliko o socijalizmu i drzavnoj imovini i cuvanju iste..

        1. A ko to, Vlastimirka, kaže da Bogićević nije prevario strane banke nego samo domaće? Sve je redom prevario. Šlag na torti je prevara Svetske banke od koje je uzeo 120 miliona evra! A ges su ove sitne strane banke po Srbiji… Moraš bolje da pratiš ako želiš da meritorno nešto komentarišeš….

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.