Samit o strateškim sirovinama: Srbija može biti prva u Evropi koja ima ekosistem proizvodnje od litijuma

Ostavite komentar


  1. Da li se sećate kada je Srbija imala slobodu? E pa nema je više. Mi smo kolonija.

  2. Где ћеш бити кад Србија буде ЖЕДНА , где ћеш бити кад ВОДУ И ЗЕМЉУ НЕЋЕ СРБИЈА ИМАТИ , где ћеш бити кад те ПРОКУНЕ НАРОД СРБИЈЕ ???

  3. Поздравља вас ЖЕДНА И ОПУСТОШЕНА СРБИЈА !

  4. Srbija razmišlja dugoročno i želi da se što više sirovine iskoristi u zemlji i zato je potpisani sporazum tolikobitan. Jo jedna pobeda Srbije.

  5. Hijenama treba sirovine,nemogu sa tenkovima,dolaze nasmejani, skrivajući očnjake i pjenu na ustima, kako su umiljati.
    Sve već viđeno, mali pognute glave, kleknu.
    Suverenost,samostalnost,lizalica za stado,koje u redu ćeka šišanje,od istih koji šišaju vekovima.
    Uvek je bilo i biće tako.Amin

  6. Zašto Nemci neće da budu prvi u Evropi i imaju „ceo ekosistem proizvodnje“ nego taj „predobar“ projekta prepuštaju Srbiji tj.Jadru?

  7. Pretpostavljam da će narod ponovo na ulice. Isto tako pretpostavljam da će policija ponovo biti na strani vlasti. Ako krenu prebijanja/ubistva, šta ćemo onda, gospodine vučiću?

  8. Ali i poslednja,jer je više neće ni biti, pošto su izvesni sukobi interesa litijumaša i kineza,ko ima više prava.

  9. Ja vise verujem Cuti on se vise razume o industriskim lancima snadevanja EU i standardima … Kakva EU kakvi bakraci … Samo Cuta i Lazovic

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.