Samo u jednom slučaju poslodavac mora da vam isplati dane godišnjeg odmora koje niste iskoristili

Ostavite komentar


  1. Lupetanje van pameti. Izlazim radnicima u susret kada im odgovara i koliko im odgovara da koriste godišnjeg odmora.
    A svojevremeno sam imao radnika koji je sam trazio da ne koristi 2 nedelje a 2 da koristi.I ja sam mu pored plate platio dodatno i tih 2 nedelje odmora koje nije hteo da koristi nego je hteo da radi.
    Stvarno budalastina cime se obde bqvi nekakqv strucnjak, a nema ga da predlozi kao sto ja predlazem, ZA RADNIKA NA CRNO KONFISKOVANJE IMOVINE ODMAH, za isplatu minimalca a razlika u kešu po radniku MILION EVRA ILI KONFISKACIJA IMOVINE.
    Bavite se suatinskim a ne budalastim stvarima kao fora brinete o radnicima.
    Pa sto ne prozovete vlasnika i menadzera lanca 14 picerija restorana koji je izbiden neki dan, jer su prevaranti koji radnicima ostaju duzni plate, drze na crno, na minimalcu neke erzi a razlika u kešu.Nemaju radnici pare za sudjenja, i covek je uzeo pravdu u svoje ruke u knez Mihailovoj.Pricate o posledicama a ne UZROCIMA.Videli biste da ta firma im neverovatan broj sudjenja jer varaju i dobavljace i radnike.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.