Šapić otkrio kada se otvara nova autobuska stanica na Novom Beogradu

Ostavite komentar


  1. Za 2026. je u budžetu Beograda, predviđena gradnja nove autobuske stanice ! A do tada….

  2. Pa samo da se otvori. Ako se kupuje karta na stanici treba ulaz na peron da bude dzabe a ne plus stanicna usluga. Lopovi izmislili kako da uzmu pare.

  3. Znači kolaps na NBG kreće za 15 dana,pa Jurija Gagarina i Omladinskih brigada su sada toliko preopterećene,a sa svim tim autobusima biće potpuni haos..

  4. Samo da se otme zemljiste u centru grada, da mogu da se grade one nesrecne zgradurine i zgrcu pare, briga njih to sto çe nekome iz mirijeva trebati vise od 1h da stigne do glavne autobuske, a tek onda zapocne put ka severu zemlje. Ta halapljivost ove vlasti prevazilazi svaku prihvatljivu meru, stidite se bre vise

  5. Свака част за скори завршетак аутобуске
    Станице на Новом Београду.
    Добра одлука за отварање
    Бус станице ЈУГ много значи за путнике који долазе са југа.
    Свака част радницима који.вррдно раде
    СРЕЋНО

  6. U aprilu su bili bilbordi sa najavom da će školskoj deci knjige platiti grad. Polovina je septembra a od novca ni traga ni glasa. Naprednjačke laži i petparačke priče

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.