„Šta briga nekog Beograđanina da li je autobus privatni ili nije?“: Šapić najavio privatizovanje pojedinih linija GSP-a

Ostavite komentar


  1. Laze 100% da će morati da kupe nove autobuse. Na potez 300 ima da nam uvale krseve sa 50-ice koju uzima gsp

  2. Ma, šta koga briga kome grad daje pare! Grad ionako te novce zarađuje radeći prekovremeno u fabrici, pa može da troši kako mu se ćefne!

  3. Na liniji 50 koja je i državna tj GSB-a i privatna (neko iz valjda Zemuna) voze Pakistanci i Cejlonci (iz Lanke) od kojih neki — ne svi, ali neki — puše u vozilu, a jedan mi je kad sam ga opomenuo da to ne sme da radi, prilično bezobrazno (na engleskom) rekao, ako ti se ne sviđa izađi.

  4. Kontrolišu ih svako jutro, pooštrili su kazne, …. Ma koga on zajebava? 511 je privatizovana i svaki put kad uđem u nju posle 30 minuta čekanja molim Boga da se ne zapali.
    Ne idu nikako, a i sve su u raspadnom stanju od kad je linija privatizovana.
    Pa ne šteajkujemo džabe.

  5. Treba nekako isplatiti onolike prevoze za „spontano“ voženje na mitinge u Beograd i van njega.

  6. To je vrlo dobro, a da bi bilo odlično, srazmeran deo para koje su išle na subvencije GSB-u za te linije bi se morao vratiti poreskim obveznicima, tojest poreze treba smanjiti za taj iznos pa makar to bilo 0.1%.

  7. Sapic nije gradonacelnik vec privremeni organ.I nema skoro nikakva ovlascenja.Samo tekuce poslove i neodlozne poslove.Nova vlast u gradu treba da uredi gradski prevoz.Ali Sapicu se zuri.Akcije laste je poklonio nekome.Prodao za dzabe.Sad i linije GSP hoce da podeli privatnicima.Zna se kako ide taj postupak.Gradu privatni prevoznici nisu potrebni.Za grad je jeftinije da bude samo GSP.Korupcija.Izgleda da SNS vidi da gubi vlast u gradu i hoce da ucari jis malo.

  8. Da neće možda Nišekspres ili neko od privatnika sa juga Srbije da dobije liniju u BGD kao što je Lasta ušla u Niš. Inače sve je bolje
    Samo ne bosanska firma. Sve ostalo prihvatljivo.

  9. Nadam se da ce privatizovane linine biti dodeljene nekom rodjaku prijatelju ili bar partiskom drugu. A da vas bas briga kako i ko ce prevoziti beogradjane vidi se i po tome sto svaki cas se neki autobus zapali, ali tako nam i treba kad smo dozvolili da nam vas izaberu.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.