N1: Bez novinara N1, Nove i 021 na sastanku paora i vlasti u Kisaču

Ostavite komentar


  1. Bravo poljoprivrednici, a kada je trebalo da se izvesti o vašim problemima, gle čuda samo N1, Nova S i 021. Na žalost, zvučim isključivo, možda ličim na ove koji podržavaju vladajuće, ali šanse nema da ikoga ko protestuje više podržim. I ako treba da vas i dalje podržavam jer ste važni za čitavu zemlju ipak me baš briga šta će dalje biti sa pregovorima. Na kraju se ipak pokaže zašto nam je ovako stanje u zemlji. Ipak većina naroda i jeste zaslužila ovakav život jer je i sama kumovala raspadu iste!

  2. Novinari N1 i Nova-S su stalno bili uz vas i informisali javnos koni su vaši zahtevi a vi im tako vračate. E pa nek vas opet izdignu i prevare. Bolje niste ni zaslužili nek vas deru i dalje.

  3. Sramotno je da ste se novinarima koji su jedini pratili vaše probleme i muke i obavestili veći deo javnosti do koje dopiru, tako tretirate. To je duboko nemoralno i sitnosopstevenički da Vladu i ministarku koja je i dovela do svega toga i nepoštovanja svih dogovora, a prevariće vas opet, jedino što možda više neće imati priliku za to, jer će biti zbrisani a onda i procesuirani i ona i premijer i nepomenik. Ovo pokazuje da ste delom i sami odgovorni što ste u takvom položaju. Za režimske medije koji vas nisu ni videli svih ovih dana je u redu, ali za ove koji su vas pratili je stravično neljudski ka tim ljudima koji rade pravi posao i ono što im je u opisu posla

  4. Постоји реципроцитет. Нису само уцењени пољопривредници испали некоректни. То су и тзв. колеге, тзв. новинари. Политичаре да не помињем. Били и остали покварени и срачунати. Е па, после 17-ог (боже здравља), само непозвани имају приступ. Колеге ће МОЖДА, тек тад, укапирати (као онај ступидни милановић) да батина има два краја (мислим фигуративно, пошто сам против било каквог насиља).

  5. I posle neka mi neko kaže da nismo najgori narod na svetu. Nije ni čudo što nas svi mrze.

  6. ma kakav ishod pregovora bio,tragično je što ste izopštili medije N1,S i Nova koji su svo vreme bili uz vas poljoprivrednike.Iz iskustva u ovoj zemlji znam,da se podrška koja je neprocenjiva u kritičnim situcijama,brzo zaboravi,sram vas bilo.Tačka.

  7. Valjda cemo se izboriti da se jednom otvore dosijei.Mislim da ce biti velikih iznenadjenja.

  8. Ako ima D od demokratije onda neka prisustvuju svi novinari koji zele da prisustvuju. I ja sam poljoprivrednik i ne volim selekciju izmedju podobnih i nepodobnih.

  9. To je ono samo meni da bude dobro, nule od ljudi, pa sutra da ih pitaju e da vama damo a da zakinemo neke druge ne bi razmisljali ni sekund, nusmo mi za bolje od Vucica

  10. Srbi su korov na planeti, koga su sve vlasti pedantno zalivale i negovale.
    Ova poslednja pak taj korov i đubri, stiti agrohemijom a preko zime pohranjuje u plastenike da isključi svaki rizik – jer ŽIVI OD TOG KOROVA.

  11. Изгледа да је целокупна српска власт била на школовању у СССР-у, или касније у Русији, што му дође као исто. Данас одређује влада који новинари могу да долазе на састанке и који могу о томе да пишу. И ви оћете у нашу слободну Европу ? јок!

  12. Dragi piljoprivrednici, uvek sam vas podržavao i mislio da ste potpuno u pravu za svebšto ste radili. Samo, sada se pitam, ko će da nas obavesti sledeći put, kada budete protestvovali?

  13. Bruka ! Stidite se paori, ima ljudi koji 10 puta gore žive nego vi, i mi radimo pošteno za sitne pare. Gade mi se .

  14. Neka se sledeću put ne žale kad shvate da ih je vlast izlevatila. Neće biti ko da čuje.

  15. Naš drug Božanstveni će vam obećati i više nego što tražite !
    Pre izbora svi se udvaraju narodu.
    A posle udvaranja – zna se šta sledi …

  16. Dakle paori, kada vas opet prevare pa budete izašli da protestvujete i blokirate puteve, budite spremni na neprijatnu reakciju naroda prema vama. Licemeri !

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.