Sastanak poljoprivrednika večeras u Subotici: Analiziranje postignutog, usaglašavanje prioritetnih zahteva i dalji koraci 1Foto: J. Patarčić/Danas

Deo poljoprivrednika pozvao je sva ostala udruženja da na sastanak koji je zakazan za danas u 19 časova u Subotici, saopštio je poljoprivrednik iz tog grada Miroslav Matković.

Kako se navodi, oni pozivaju sva udruženja koja rade u interesu poljoprivrednika na ovaj sastanak u Suboticu.

Sastanak će imati dve teme, jedna je analiziranje postignutog u prethodnom periodu, a druga je usaglašavanje prioritetnih zahteva svih udruženja i dalji koraci.

Kako je najavljeno, skup će biti javan i svi su dobrodošli na njega.

Udruženja koja su do sada potvrdila dolazak su: Inijacijativa za opstanak poljoprivrednika Srbije, udruženje Naše Mleko, udruženje Aradac, Brestavački Ratari, Udruženje Stig iz Požarevca, Udruženje za spas i opstanak stočara zapadne Srbije, Složni Pidikanci, Savez Banata, Udruženje proizvođaca mleka Šumadije i Pomoravlja, Novoseljanski Paori, Dolovčaki ratari, Udruženje poljoprivrednika Senta, Udruženje odgajivača goveda rase Limuzin Srbije, Klub proizvđaca Mali Iđoš, kao i Udruženje poljoprivrednih proizvođaca Subotice.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari