Savez samostalnih sindikata Srbije: Milioni radnika ostali bez posla

Ostavite komentar


    1. Ništa ne vredi! Zaluđenom, slabo prosvećenom narodu davati savete je kao terati reku da teče uzvodno! Narodu koji veruje u Baba roge, vradžbine i nadrilekare, a pogotovu medijima koji su pod kontrolom postojeće korumpirane i dobrim delom antisrpske vlade, izgleda nema više spasa. Tu ne pali ni čuvena Pašićeva izreka -citat- „spasa nam nema ali propasti nećemo“. Jer su Srbi i njemu poverovali pa na njegov pritisak i pritisak tunjavog kralja Aleksandra Prvog, kom bi Vučić da podigne spomenik u sred BG, Srbi pobednici Velikog rata su ušli u zajednicu sa Hrvatima i Slovencima. Znamo koliko nas je to žrtava, gubitaka srpskih teritorija i imovine koštalo. A ovo danas će tek da košta jer rasprodaja srpskih dobra i radne snage Vučić još nije priveo kraju!

        1. Da nisi „izbosne“, bolan kada ništa nisi razumeo pošto komentar nije pisan novim, lingvistima nepoznatim „bošnjačkim“ jezikom? Dat je komentar na ironičnu „preporuku“ iz predhodnog komentara koja je glasila „sad glasajte za AV“ PREVOD: pričaj koliko hoćeš, ovaj narod će glasanjem za iste luperde i dalje srljati u svoju propast. Kapito? Na kraju kako beše ono u mom „srbijanskom jeziku“ ko pita -ne skita, pitaj nekoga da ti protumači kazivanje koje ti komentarišeš! Još nešto -možda je taj „pisac“ 2012.g. bio tek 16 godina pa nije mogao da glasa? Ajd´ uzdravlje!

        2. Sve sto je on napisao ti nisi razumeo? Prva njegova recenica je tebe odslikala u pravom svetlu.

  1. Na slici je sindikat komunalaca Srbije,koji je najaktivniji u okviru SSSS! Drugim recima,ima najmanje sns aktivista,podrivaca, insajdera…
    Komunalci Srbije imali su uvek macehinski odnos od strane vlasti i sluze za potkusurivanje ! Vlasti su masovno zaposljavale svoje clanstvo i dovele do viska zaposlenih i time urusile komunalni sistem!
    Bedne plate,malo vece od minimalca,partijski postavljeni menadzmenti i politika koja je pobedila struku !
    Korona ce ovaj sistem dokrajciti,jer nema razumevanja i znanja od stane nenarodne vlasti !

  2. Kao i sve drugo u Srbiji, sindikati su nam za ku… Čuju se samo oko praznika, nekakvim izjavama, bez ozbiljnog truda oko teme oglašavanja. Prava sindikalna borba mora da traje tokom cele godine, bez prestanka. Dostignuća oko zaštite na radu najbolje su se videla zadnjih, skoro, dva meseca (niko, čak ni zdravstvo, nije bio odgovarajuće opremljen) a sindikati su bili nečujni, neprimetni. Najvažnije im je da obezbede sebi plate a za pravi sindikalni rad će mo da pričekamo.

  3. Ovde komentari nemaju veze sa člankom , a o slobodi medija suvisno je pricati …
    Koji su to slobodni mediji ? U Srbiji NEMA SLOBODNIH medija , svi objavljuju samo ono što moraju

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.