Seničić: Agencije hvataju korak sa sezonom

Ostavite komentar


  1. Ovaj čovek laže čim zine, kao i Ljajić. „U toku je anketa …“. Gde je anketa ? Bolje bi bilo da se ova priča uozbilji i da „država“ po prvi put zaštiti građane tako što će da garantuje povraćaj novca za one koji neće neki drugi aranžman. Ovako će pola agencija proglasiti bankrot, od para ništa, a Ljajić će da kaže da mu je mnogo žao. YUTA navodno osigurava agencije članice, ali to je smešna cifra, taman da svako dobije 20tak evrića. Šta sve treba da se desi da ljudi shvate da Srbija nije država već posed „burazera“ na vlasti. Ima ih svuda pa i u YUTI.

  2. Ovaj čovak laže čim zine, kao i Ljajić.“U toku je anketa…“ Gde je u toku? Bolje bi bilo da se ova priča uozbilji i da „država“ po prvi put zaštiti građane tako što će da garantuje povraćaj novca. Ovako će pola agencija proglasiti bankrot, od para ništa, a Ljajić će da kaže da mu je mnogo žao. YUTA navodno osigurava agencije članice, ali to je smešna cifra, taman da svako dobije 20tak evrića. Šta sve treba da se desi da narod shvati da Srbija nije država već posed „burazera“ na vlasti. Ima ih svuda pa u i YUTI. Ja sam uplatio preko 1A Travela tursku, tražio da mi daju dokaz da su pare prebaćene hotelu, i dobio šipak. Tako će biti i u Januaru 2022. Živeo Ljajić i njegove uredbe koje ne garantuje niko.

Ostavite komentar


Ekonomija

Poljoprivrednik Veljković: Pritisak BIA na seljake je ogroman 10

Poljoprivrednik Veljković: Pritisak BIA na seljake je ogroman

Pritisak Bezbedosno informativne agencije (BIA) na seljake je ogroman i nezabeležen od 1945. godine, kada su komunisti došli na vlast i počeli obračun s političkim i ideološkim neistomišljenicima, rekao je danas FoNetu Predrag Veljković iz Udruženja proizvođača mleka i stočara Šumadije i Pomoravlja.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.