SES: Bez dogovora o minimalnoj ceni rada, ponuda da se poveća na 35.000 dinara

Ostavite komentar


  1. Prvorodjeni svemoguci se razbacuje sa stotinama miliona evra na mesecnom nivou a kada je minimalac u pitanju, 0,7-1,7…%
    Hahaha
    Ovce cute dok ih svi sisaju!
    Treba da vam ukine taj minimalac,moralno ga niste ni zasluzili!

  2. Nema prostora da sindikati i radnici više popuštaju? Grohotom ću se nasmejati. Čitam zlokobne komentare redovnih srbalja hejtera na ovu temu zadnjih dana i ne mogu da verujem. Mislite da svi poslodavci izrabljuju radnike za male plate da bi sebi kupili skupa kola i vile na Dedinju? Možda par procenata poslodavaca spada u ovakve. Najveći broj ljudi zapošljavaju male porodične firme koje uglavnom sastavljaju kraj s krajem, koje država lupa po ušima kako stigne. I sve vam je malo. Svima vam želim da otvorite svoju firmu, zaposlite par radnika, počnite da plaćate plate i doprinose i ostale namete, pa onda se onda borite za veće minimalce. Videćete kolko će vam ostati za audije i vile.

  3. Ponuda se odbija,500e minimalac pa da pricamo,u suprotnom obustava rada svega sto postoji,a ako treba vile u ruke…

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.