SGSG: Staviti MBA „Ratko Mitrović“ na crnu listu poslodavaca

Ostavite komentar


  1. Ja stvarno ne znam sta radi poreska uprava i zasto ne reaguje po sili zakona a ne da ceka da situacija traje 2 godine? Ocigledno po nalogu AV! Zasto se ministarka Mihajlovic, koja se tako rado slika kad ima sta pozitivno da objavi, ne oglasi po ovom pitanju i ne prizna da nije nista ucinila po tom pitanju?

    1. Miljković branko gazda kako on to kaže je knjizi bogat, mnogo zaradio da mu niko ne može ništa. Ceo kolektiv je nazvao, lopovima. Trebalo bi ga tužiti za klevetu. Snimak krađe koji je pokazao je sumnjiv. U suprotnom zašto svi radnici da ispaštaju zbog dvojce prestupnika. U toj firmi su se vlasnici menjali ali su se bogatili na sličan način. Samo radnik je ostao rob. I bez svoje zarade. Što se tiče prijave svi su radnici prijavljeni kad potpišu ugovor o radu koji traje tri meseca. A aneks ugovore ostaju ne prijavljeni sve dok se ne pobune. Što se tiče plata i visine to imaju samo direktori i šefovi transporta od 300.000 do 500. 000 hiljada dinara a vozači od 50 do 70 hiljada. I tako se gazda Miljković bogati na tuđoj nesreći radnika. Ratko Mitrović M B A podkroviteljstvom SPS i SNS .Zbog njih radnici su robovi.

Ostavite komentar


Ekonomija

Odgovor kompanije Rio Tinto na tekst objavljen u Danasu 8

Odgovor kompanije Rio Tinto na tekst objavljen u Danasu

Kompanija Rio Tinto odgovorila na navode objavljene  u tkestu „Đorđević: Neki fakulteti rade za Rio Tinto, za njih je sve zeleno“ koji je dnevni list  „Danas“ objavio u štampanom izdanju od  27. jula 2024. godine. U nastavku odgovor prenosimo u celosti.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.