Siguran u „pobedu“, ali spreman i za Strazbur

Nišlija Vojkan Đorđević, prvi u Srbiji zadužen u "švajcarcima" kome je preporuka Vrhovnog kasacionog suda privremeno "sačuvala" stan

Ostavite komentar


  1. Nisi se bunio, kada si 2 godine profitirao, zbog povoljnog kursa. Sto si uzimao kredit pod tim uslovima, zar nisi citao sta potpisujes.? Sad mi gradjani Srbije, da vracamo vase kredite, e pa nece moci, pa idi pa se zali Strazburu.

    1. Dragi vladbgd, ti i svi ostali mi već 5 god plaćate to što sedim u svom stanu, a preko NKOSK, i ako se to ovde ne reši u skladu sa zakonom, opet ćeš ti i svi ostali da mi plate a preko budžeta RS kada sud u Strazburu da nalog. Znači, bolje za Vas da navijate da sud ovde radi u skladu sa zakonom.

      1. Dragi Vojkane,ja ti zelim da dobijes spor sa tvojom bankom i da ih teras do Strazbura samo nemoj da tuzis drzavu ustvari gradjane Srbije jer ti mi nismo krivi sto si ti sa svojom platom od nekih 40.000 dinara posto kazes da su vam zajednicka primanja sa zenom bila oko 60.000 hteo da kupis stan od 81 kvm. u centru Nisa i to u najlepsoj zgradi.Znaci ti si svesno znajuci da ces na raspolaganju u narednih 30. godina u najboljem slucaju imati svega 30.000 dinara za zivot svoje cetvoroclane porodice i da ces moci i da iskolujes dva studenta.Ne mislim da si hrabar vec si neodgovoran i zato ti nije kriva drzava vec banka koja ti je dozvolila da podignes ovako visok kredit bez realnih mogucnosti da ga otplatis.Zato sam i protiv toga da drzava pomogne bilo koga jer izvini ti nisi bio socijalni slucaj i nisi za zaljenje a svestan si da mnogo nesrecnih ljudi kojima je zaista potrebna pomoc i molim te nemoj da pretis kako mi ostali treba da budemo srecni jel ces nas tuziti.

      2. Vojkane, izdrzi do kraja. Ja sam prevremeno vratio CH kredit i podnesem zahtev da mi vrate vise naplacana sredstva sto je nalozilo NBS. Ne moze kaze banka jer se to ima vracati kroz buduce rate a ti rekose mi nemas vise rata pa ti ne mozemo vratiti. Tuzio sam ih i nakon 3 godine dobio 1.stepen sad cekam da vidim kako ce proci 2. stepen.

    2. Kako misliš profitirao 2 godine? Znaš li da čitaš? I niko nije tražio da država plati i jedan dinar već banka, koja je na prevaru htela da zaradi i na kamati i na kursnim razlikama! Al’ nema veze, nek’ komšiji crkne krava…

    3. A u čemu je to profitirao? U želji da sebi i članovima porodice obezbedi stambeni prostor za život! Nije kupio ni jahtu ni luksuzni automobil. A gradjani Srbije su već tri decenije pljačkani sistematski preko budžeta i puno drugih različitih načina. Zato nam je država opustela i mladi pobegli odavde glavom bez obzira!

    4. Vladbgd, pored ovakvih, kao što ste Vi, Srbima neprijatelji nisu potrebni. Gospodinu, koji je sačuvao svoj stan, čestitam na borbenosti i želim svu sreću.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.