Sindikat Sloga: Državni paket mera za saniranje posledica pandemije je marketinški

Ostavite komentar


    1. Pojedincima u ovoj zemlji nikada ništa neće valjati, pa da je i najbolje. To su ti rođeni baksuzi !

    2. Oljka, star, Jocicka, Dusan, Danijela, Aleksej, Dragan Rastar, Aca, Tina M.
      Botovi.
      Sramota sns_ovaca.

      1. A ti si pa bas velika opozicija , cuj “ Presretac botova “ gluplje nisi mogao da izmislis jel da ?

  1. Kada prodje sve ovo, videce se sta je istina. Do tada se suzdrzite od politickih komentara.

    1. Samo nek oni napadaju i likuju,a na kraju ce se videti ko je i koliko uradio za narod.Spavas li mirno Tadicu,Jeremicu i ostala „klapo“?!

  2. Nije to nikakav predizborni program to je činjenično stanje i to je svima jasno. To je očigledno.

  3. Zasto u tekstu nisu kontaktirani i predstavnici drugih sindikata ? Po cemu je bas Sloga zasluzila gro medijskog prostora ? A da, skracenica: SzS …

  4. Ljudi dozovite se pameti,nonstop neke zamerke. Svi ce dobiti pomoc,vlada cini sve da niko ne bude ostecen.

  5. Drzava uvodjenjem mera i te kako misli na sve sektore privrede i novonastale gubitke. Nije momenat da se bilo ko hvata za desavanja i komentarise i mesa politiku …Tina

  6. Vlada je jasno pokazala da ovaj paket mera daje dodatno sigurnost našim građanima

  7. Pa posto vidim puno oportunih misljenja i kritika teksta, ja se konkretno slazem. Evo i zbog cega.
    1. Uplata doprinosa i poreza se ne brise. Prikazuje se kao direktna pomoc, a nije. Sve se pamti i ne zna se kad, ali privreda ce vratiti „pomoc“ do poslednjeg dinara.
    2. Da su namere casne, gradjanima bi po 100€ bilo uplaceno sutra. Ali ne, bice uplacena par dana pre nego podjemo da glasamo. Princip ce biti: Evo ti 100€, idi i glasaj. Kvaka je u tome da SNS nece davati po 10€ svojih para da bi neko zaokruzio njih, vec daje nase pare iz budzeta.
    Mudro, a vi Raje, Gaje i Vlaje sto sedite kod kuce, botujete i primate pune plate samo dokazujete koliko u Smrdiji morala nema.

  8. Može li se našem narodu ugoditi?! Ne valja ni kada nam država pomaže. Zamislite da nam je rečeno, država je u krizi, nemamo! Šta biste tad zamerali?

  9. Skroz banalna izjava. Tačnije, bolje bi bilo oni koji tako smatraju da se uhvate posla i da pomognu narodu, kao što to rade volonteri vladajuće stranke.

  10. Paket mera koje je vlada predložila samo će ubrzati proces i rešiće eventualnu krizu koja će se desiti ne samo u Srbiji već u čitavom svetu. Ono što je važno jeste domaćinski pristup vlade prema finansijama, zato i kriza neće puno uticati na naše finansije.

  11. Ne vidim kako će propasti srednja i sitna preduzeća kada je vlada spremna da uloži i pomogne ukoliko zadrže radnike na svojim radnim mestima, bez otpuštanja.

  12. Sve mere su predutete u cilju da se kriza umanji a pomognu srednja i sitna preduzeća, tako da je ovo klasičan spin i dezinformacija.

  13. Potpuno se slazem, na dan objavljivanja mera Kit Komerc otpustio deset posto zaposlenih…mozda zato sto ce dobiti subvencije od drzave ako otpusti manje od deset posto radnika…
    Zamislite ako svaki poslodavac bude neodgovoran i otpusti deset posto zaposlenih to bi bilo oko 200000 nezaposlenih…
    mislite o tome kada kazete da su ovo dobre mere…

  14. Marketinški ili ne, ovo je prva vlada koja daje narodu… Bolje da ne vraćamo film kad su nas tukli po ulicama i kada su nam sve uzimali…

  15. Predsednik Vucic ce u skorije vreme i dokazati da nije sve samo marketinski potez.

  16. Vlada radi maksimalno da sačuva svoj narod. ne ko opozicija da gleda da sabotira samo.

  17. Predlažem cenjenom sindikatu i svim relevantnim stranama koji se protive meri raspodele od 100 Eur_a da se ujedine oko te ideje i da Vladi upute predlog za brisanje iste. Sumnja da je to kupovanje glasova i marktinški trik je sasvim dovoljna. To vidim kao jedino pošteno, ovako ispada samo piskaranje po portalima. Koliko znam, sličnu ocenu je dao i SZS pa eto Vam partnera. Ko zna, možda Vas Vlada i posluša. Lično smatram da je pomoć trebalo dodeliti i ljudima koji su izgubili posao u istoj meri kao i zaposlenima. Srdačan pozdrav i napred u akciju.

  18. Vlada i te kako brine za svoje gradjane inace bi do sada imali hiljade mrtvih.

Ostavite komentar


Ekonomija

Paketi sa sajta "Sinsay" kasne i po dva meseca, kompanija za "Danas" objasnila gde je došlo do problema 10

Paketi sa sajta „Sinsay“ kasne i po dva meseca, kompanija za „Danas“ objasnila gde je došlo do problema

Korisnici društvenih mreža masovno prijavljuju problem sa kasnom isporukom paketa naručenih putem interneta na sajtu brenda "Sinsej" (Sinsay), a udruženje za zaštitu potrošača "Efektiva" saopštilo je danas da su pojedini potrošači čak i platili porudžbine, a paketi im nisu stigli ni dva meseca kasnije. Danas je kontaktirao kompaniju "LPP Serbia" u okviru koje posluje i "Sinsej", te dobili objašnjenje šta je razlog kašnjena isporuka.

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.