Sindikati, direktor i Nadzorni odbor Zastava oružja u opštoj zavadi

Pored dugova, vodeću srpsku fabriku iz namenske industrije opterećuju i unutrašnji sukobi

Ostavite komentar


  1. SNS na celu sa Vucicem je doterao vojnu industriju Srbije do duvara! Toliko o srpstvu jer hoce ovako upropascenu jos i da je proda budzasto strancima!

  2. Zaboravio si i sindikat Sloga koji je protiv generalnog direktora jer se zna ko je on i predsednika samostalnog sindikata jer se takodje zna ko je i ciji je on igrac. Znaaaaaaci 3-2, a ne 2-2. Tekst je totalni promasaj situacije u fabrici. Zamislite sindikat koji podrzava generalnog direktora koji pravi gubitke i ne pojavljuje se na poslu? Jel to normalno?!

  3. Ovde je vise nego ocigledno da je lider samostalnog sindikata izgubio kompas. Boreci se za svoju fotelju drasticno gubi clanove na dnevnom nivou. Ovakvim nacinom Ilic je unistio sindikat otvarajuci druge sindikate koji su sve jaci i jaci. U istoriji sindikalne borbe nije zabelezeno da jedan predsednik sindikata na dnevno. Nivou posecuje direktora prima zadatke i servisira usluge za potrebe rukovodstva. Strasno sta je Ilic od sindikata i sindikalnih ideja ucinio

  4. Kada je o Susicu rec, svim je poznato da je nezakonitom radnjom produzen mandat izvrsnog direktora i da se finansijski zestoko okoristio. To je lako proverljivo. Susic je iskoriscen da sprovede do sada nezapamcene promene u fabrici u cilju urusavanjs fabrickog sistema sti je Susic dobrim delom i uradio. Dakle Ilica boli samo prazna kasa i nista vise. Radnike koji su zbog njega licno strajkovali 2018.godine ostavio je na ulici da se sami snalaze. Da li je to normalno? Krajnje je vreme da se pokrene smena Ilica u nasem sindikatu i dovede normalan mlad covek koji ce se boriti za prava radnika a ne za svoje licne interese

  5. Dakle konacno je i vas list potvrdio sumnje da je Ilic direktorov potrcko. Sta ces nemoze dete bez mame i tate pa ima Ilica i Snezu na dnevnom nivou. Sada se konacno vidi ko razsra fabricki sistem uz pomoc sindikata. Kakav crni nadzorni odbor. Za stanje u ovom slucaju jasna je odgovornist rukovodstva preduzeca i sindikata koji suruju sa direktorom. Dakle Ilic gura za velike pare fabriku u privatizaciju. Vise nego ocigledno.

  6. Kako je moguce da neko protiv koga se vodi bar jedan krivicni postupak a kamoli vise ne bude sankcionisan po zakonu vec mu je i data funkcija predsednika sindikata.Zar smo dotle dosli?

Ostavite komentar


Ekonomija

Paketi sa sajta "Sinsay" kasne i po dva meseca, kompanija za "Danas" objasnila gde je došlo do problema 10

Paketi sa sajta „Sinsay“ kasne i po dva meseca, kompanija za „Danas“ objasnila gde je došlo do problema

Korisnici društvenih mreža masovno prijavljuju problem sa kasnom isporukom paketa naručenih putem interneta na sajtu brenda "Sinsej" (Sinsay), a udruženje za zaštitu potrošača "Efektiva" saopštilo je danas da su pojedini potrošači čak i platili porudžbine, a paketi im nisu stigli ni dva meseca kasnije. Danas je kontaktirao kompaniju "LPP Serbia" u okviru koje posluje i "Sinsej", te dobili objašnjenje šta je razlog kašnjena isporuka.

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.