Sindikati GSP-a: Od konjske zaprege do danas, stanje javnog prevoza nikad lošije

  1. Da se privatnicima ukune placanje po satu, a vrati placanje po kilometru. Onda ce prevoz biti bolji, a ne ovako da preskacu polaske, a vozaci kazu da bas ih briga, oni su placeni po satu.

  2. Sindikati GSP-a su u pravu, uz Šapića kao gradonačelnika, mi smo se vratili 100 godina unazad. Čekamo konjsku zapregu plave boje da dođe na stanicu, pa kada je dočekamo treba samo da uđemo u nju, ako uspemo od gužve. Samo se bojim da ne otpadne kopito za vreme vožnje beogradskom kaldrmom.

  3. Jeste vala, i ja kao putnik tvrdim da prevoz nikada nije bio gori, i „lasta“ je užas.

  4. Čekajte dok fašista, koji se „bori“ protiv partizana i komunista, završi prefarbavanje autobusa u plavu boju!

  5. Saobraćaj u gradu je užasan.Vozimo se kao devedesete.
    Sramno šta nam radi gradska vlast

  6. Zašto se bunite?Bili su izbori,glasali ste velikom većinom za SNS?Šta sad ne valja?Šapic i ostali pretstavljaju volju većine gradjana.

  7. Trazili ste Sapica,pa idite peske.Agonija sa prevozom ce biti jos gora kad ukinu GSP i postave Strelu Vucicevu za nosioca posla

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.