Sindikati traže vanredno povećanje minimalca za ovu godinu, država ne pristaje

Ostavite komentar


  1. Sramota, natezete se tu za par hiljada dinara dok poslodavci zaradjuju milione na grbacu radnika! Jos država stiiti privatnika umesto radnika!

  2. Pa nije to Vucicu tatkovina ili dedovina pa da on odredjuje koliki ce biti minimalac sram ga bilo da ga sramota bude ajde da se menjamo da njemu dam moj minimalac a on meni njegovu platu pa da ga onda pitam kako se zivi sa minimalcem on se u sve razume i u sve se mesa ko vegeta.

  3. Narode samo ulica nepostlji drugo resenje oni zauzeli fotelje i dobro zive njih ne zanima narod

  4. Povecanje minimalne zarade bez smanjenja nivoa poreza i doprinosa vodi samo u dalji broj otpustanja i time pogorsanja polozaja radnika…

  5. Zašto se neukine minimalac , sada je kako kažu sve bolje , ili ko ima minimalac neka mu je radno vreme 6 sati ..

  6. Treba ukinuti platne razrede i povećati samo minimalac na 60-65 hiljada uz obostrani kompromis tj da se i država i poslodavci odreknu malo od svoje zarade a svakako bi sve to došlo na isto sa tim što bi dobar deo naroda malo prodisao i mogao da preživi ovu skupoću!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.