Siniša Mali o dugovanjima fudbalskih i košarkaških klubova: Partizan i Crvena Zvezda duguju 25 miliona evra za porez

Ostavite komentar


  1. E hajde se sad pokaži, dragi ministre. Zakon se zna – nema da plati porez, zaplena imovine pa na javnu prodaju, nema imovine – stečajni postupak i na kraju gašenje. Dok se na njihovim utakmicama širi agresivni narativ i veličaju ratni zločinci, napaćeni narod Srbije nema za preživjeti. Da je običan građanin Srbijeu pitanju, do sada bi mu izvršitelji oduzeli stan i porodicu izbacili na ulicu.

  2. Opet nasledstvo, vaši ljudi vode klubove i kradu, a odgovornost je i vaša.

  3. Pa dobro, ti ugasi ta dva kluba, lepo kljuc u bravu i to je to. Naravno, pukli biste izbore.

    S druge strane, zašto je napravite regulativu koja bi mogla da funkcioniše za sportske klubove? Zato sto i dalje svima odgovara da budu ničiji? Ma hajde…

  4. Lopov najveći ministar finansija priča o poštenju a koliko duguje porez gospodin Mitrović koliko milijarde za tv. Pink.

  5. „To je sedam miliona evra duga samo od ova dva košarkaška kluba“!?
    Pa da, isto Partizan i KK Gornji Jaukovac duguju 5.5 miliona evra ali se o tome cuti. Isto Partizan i KK Donja Brstina 5.5 miliona evra…

  6. Sad se uprave i jednih i drugih gledaju popreko.
    Gde odoše tolike pare?
    Ko li je više pokrao?

  7. Dokle, bre, pljačka i otimačina. Urnisali ste nas privatnike sa e-fiskalizacijom. Već 40 dana ne uspevam da pošaljem fakturu nijednom javnom preduzeću zbog vaših katastrofalnih softvera. Duguju mi 2,4 miliona dinara, a očekuje seda poreze državi i parafiskale izmirujem u dan. Ugasite i Zvezdu i Partizan i tim parama lečite obolelu decu i sirotinju. Otimate novac privredi kroz stotine nameta,porezi akcize, a iživljavate se i bacate novac.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.