Siniša Mali o planu Srbije za budućnost: Izložba Ekspo 2027 najveći razvojni projekat za Srbiju

Ostavite komentar


  1. Kad je S. Mali pristao na poniženje zvano „doručak kod predsednika“, izgovoriti par rečenica o EXPO – u za njega je kao popiti čašu vode.

  2. g. Mali EXPO 2027 je „Specijalizovana izložba pod nazivom „Igrajmo za čovečanstvo: Sport i muzika za sve“ to nije onaj kako se zvanicno zove WORD EXPO kao onaj u Dubajiju, ili Saudi Arabiji 2030 pa cak ni kao onaj 2025 u Osaki, Japan. Bice tu nesto benefita ali nemojte preterivati jer je ovo samo specijalizovana izblozba. Beograd će tokom 2027. godine, makar na kratko, biti svetska prestonica obrazovanja, kulture i inovacija ima tu i nesto oko infrastrukture i malo diplomatije ali od toga ne treba ocekivatu BUM o kome stalno pricate i vi i g. Vucic. Bice potroseno puno para a efekat, sto bi rekla baba Vanga minus. Napreno. Ziveli

  3. Ako taj „projekat“ planira da 90% novca potrosi u BG onda je to projekat BG a ne SRB

  4. Sta ce biti sa izlozbom ako uvedu sankcije Srbiji ? Koliko ce para onda vlast pokupiti.

  5. Какви демагози, фолиранти, лажови…нестварно!

  6. Jedan buvljak koji godinama funkcionise donosi vise prihoda od tog vaseg projekta koji ce ako bude raditi par meseci mozda doneti neke prihode,ali sigurno nece pokriti investiciju ode 17 milijardi,isto tako kao uostalom vecina bacenih para na stadione za tamo neke huligane i trziste droge mesto za industriju koja bi donela prihode.Ali ovakav je domen SNS strucnjaka sve samo ne raditi i stvarati nesto od cega bi se prezivelo.Narod koji nemoze da prezivi od svog rada vece zivi od kredita i milostinje (donacija) bice doveka sluga.A Vucic ce moci da vodi samostalnu politiku U Srbiji ali ne i U svetu.

  7. Njaveci projekat za ugradjivanje, provizije i procente za capanje i lapanje vodeceg kartela u ovoj proniji.

  8. Niko na ovom svetu nema takve neprijatelje svoje zemlje i naroda kao Vucic Aleksandra i Malog Sinise. I pri tom sve sto nameravaju da pokradu predstavljaju kao buducnost Srbije.

  9. Pamtim izlozbu EXPO 2000 u Recklinghausenu u Nemackoj. Niko nije vristao po medijima o tome, protekla je kao i sve ostalo drugo . Niko nije govorio u javnosti da je u pitanju buducnost Nemacke.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.