Širom regiona i Evrope male firme dobijaju novac za spas od krize

Ostavite komentar


  1. Ovakvu akciju je Stranka moderne Srbije (SMS) je krajem februara ove godine skockala do nivoa zakonskog rešenja i prezentirala javnosti Srbije. Ali, ali, ali. I ovde je slučaj da razni puavci, nekonstruktivni politikanti i predstavnici vlasti to refleksno zapišaju. Posle, kad im, što Bas kaže, iz visokog dupeta dospe do visoke glave, idu tragom mirisa svoje mokraće i traže predlog da bi ga proglasili svojim istorijskim rešenjem.

  2. Ovo je trebalo u par rečenica. Ubedačili ste nas ovim brojkama. Daleko je Evropa. Pozdrav redakciji lista Danas, sa vama ustajmo, provodimo dan i ležemo. Hvala prijatelji.

    1. Mozemo da pomremo, posebno mi koji smo i bez vanrednog stanja dobili otkaze kao nepodobni od strane sns funkcionera.

      1. Kad SzS dodje na vlast sve ce vas vratiti na posao, a otpustiti SNS-ovce. Blago drzavi.

    2. Vi cete besplatno da dobijete vulinove pamucne maske iz JUMKA i onda-takodje besplatno-koronu…

    3. Evo, Vučić obećava 100 evra za svakog punoletnog građanina Srbije. Mislim da je i ovo jedna u nizu njegovih laži. Ako se ipak dogodi da to stvarno uradi, onda je pitanje koliko je on zapravo dobio od EU, za pomoć građanima Srbije. Do sada je Vučić poklanjao novac (poreskih obveznika): Par miliona dolara je dao predizbornoj kampanji Hilari Klinton. Ponadao se jadničak, da će ona pobediti, pa će ga čuvati ispod suknje, kao nekada Mira Marković Vulina. Zatim je Vučić poklonio nekoliko miliona evra Srebrenici, pa je dao nekoliko miliona Šešelju, da mu ne trese kavez. Juče čitam, da je poklonio i dva miliona evra Albaniji, kao pomoć u borbi protiv koronavirusa. Da li Vučić na ovaj način pokušava da potkupi neprijatelje Srbije, ili ne uzima redovno terapiju, to nije poznato. Jedino je poznato svakom ko je objektivan i ko misli svojom glavom, da Srbija u svojoj istoriji, goreg vladara nije imala.

  3. EU fanatici pa drugosrbijanci tržišna privreda razne nvo postali su ogoljeni kostur globalizacije. Sistem će se tek ogoliti kad ove milijarde stignu na naplatu. Fora pusti repić udari tetovažu glumi ludilo i budi na budzet sirotinje . Recimo Danas i kasta koja prži narod forom EU na tržištu bi mogla kao informer koga puni druga strana. Danas i informer su smeće koja rulji zamagljuju stvarnost. Recimo kao novine pred kraj drugog svetskog rata,dok nisu došli partizani i ppčeli da rade svoj posao.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.