„Sistem on-lajn prijavljivanja sezonskih radnika u poljoprivredi primer suštinske reforme“

Ostavite komentar


  1. Auuu primer suštinske reforme?! Pa da, suština poljoprivrede je slanje mejlova s njive u ambar , iz ambara u štalu i na kraju iz štale na stajnjak , gde i zavrśavaju sve “ suštinske reforme “ ove vlasti. Ko hoće da prijavi radnike , prijaviće ih i bez tih “ suštinskih reformi“, ovo je samo još jedan razlog više da inspekcije ne izlaze na teren i budu još korumpiranije.

  2. Sprečavanje rada na crno preko „usmenog ugovora “ .Usmenog !
    Doprinos naprednjaka pravnoj teoriji .
    Ipak njih predvodi „najbolji student Pravnog, ikad“ (stidi se Simo Avramoviću).

  3. Ako je sezonskom radniku zdravstveno osiguranje na dnevnom nivou, ko mu pokriva zdravstveno za ostale dane, ako se povredio na sezonkom poslu i mora da se leči sledećih mesec dana. Ovo je po onoj narodnoj „lud zbunjenog“.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.