„Situacija na aerodromu od juče neprihvatljiva, postoji način na koji će Srbija reagovati“: Vesić predstavnicima Vansija tražio da mu dostave tri stvari

Ostavite komentar


  1. Jos jedna stvar – u toalete na aerodromu ne moze da se udje. Toliko su odvratno prljavi, da je to zlo.

  2. Takođe, Vansi treba da kupi ili iznajmi nekoliko širokotrupnih aviona i da ih besplatno stavi na raspolaganje kompaniji Er Srbija!

  3. Što je opasan kad su drugi krivi! Naravno da treba aerodrom da se dovede u red, ali ništa za šta je Vesić bio zadužen prethodnih godina nije funkcionisalo. Šta ćemo da Prokopom, železnicom uopšte i novom glavnom autobuskom stanicom? Ne putuje se samo avionom.

  4. Sta bulazni ovaj covek, jedini problem na aerodromu je carinska kontrola, i u dolasku i u odlasku, a sve zbog toga sto rade 2-3 kucice jer carinika nema. Sve ostalo funkcionise, i pregled prtljaga i isporuka prtljaga.

  5. Da, drzava je ucinila sve sa svoje strane – preotela je niski aerodrom i redukovala linije tako da beogradski moze da radi nesmetano… Eto.

  6. Sta god Vesiću daš na staranje, pretvori se u prah i raspale kocke. Al’ važno da laprda k’o veliki, kakva komedija…

  7. Ovde svi dolaze zbog jeftine radne snage. Svi ocekuju da Srbi rade za 100-200 evra maximum. E,sad kad ljudi nece da budu robovi nastaje haos. Naravno,opet Srbi ispastaju

  8. Jel to beše francuska firma koja je uzela pod svoje aedrome u Beogradu i Prištini a niški od tada radi smanjenim kapacitetom..

  9. A to sto drzava ne obezbedjuje redovan i direktan saobracaj od grada do aerodroma i obrnuto? To je nebitno? To sto divljaci taksisti smeju jedino da voze je isto okej? Katastrofa je aerodrom kako god okrenes. Prosto je kameno doba u odnosu na normalne drzave sveta i komsiluka!!!!

  10. Na aerodromu je haos isključivo zbog opropusta u radu aerodromskih službi.
    Ko će i kada snositi posledice zbog maltretiranja putnika.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.