Siva ekonomija visoko organizovani državni kriminal

Okrugli sto "Neophodnost reforme poreskog sistema“

Ostavite komentar


  1. Ne znam da li je sve ovo tacno, ali kradja struje je sigurno tacna, (zna EPS u kojim delovima zemlje i ko ne placa struju) kradje su sigurno na navedenom nivou, ni jedna kineska radnja ne izdaje racune, u to moze da se uveri ko hoce. ko god hoce moze da se uveri da u jednom gradu zapadne Srbije poznatom po maloj privredi i trgovini, cene na buvljoj pijaci su dobrim delom u evrima i niko ih ne dira . Onda je zaista nehumano sirotinji iskljuciti struju zbog par hiljada evra duga. Skoro cu napuniti sedmu deceniju zivota, a od kad pratim situaciju u zemlji Srbiji a to je pocetak 70tih godina uvek je drzava svoju moc pokazivala na slabima i malima bez zastite a veliki se izvlacili. Jedno je sigurno, tesko da ce nekad u Srbilji zakon vaziti isto za sve bez obzira ko bude vladao.

  2. Ni reč o kriminalnim aktivnostima delova Bg uprave i gradjevinskd inspekcije, u oblasti investicionog urbanizma a što je pomenula Marinika Tepić? Tu se kradu milioni evra godišnje.

  3. Došao sam privučen naslovom, a otišao razočaran „klikbejtom“. Ili se veza kriminala države sa sivom mora potražiti između redova.

Ostavite komentar


Ekonomija

Damir Perčić, subotički paor kog je BIA privela na informativni razgovor: "Zbog suše sam u minusu 15.000 evra, a optužuju me da sam hrvatski špijun" 10

Damir Perčić, subotički paor kog je BIA privela na informativni razgovor: „Zbog suše sam u minusu 15.000 evra, a optužuju me da sam hrvatski špijun“

Poljoprivrednik iz Subotice Damir Perčić, koji se poljoprivredom bavi 37 godina, demantovao je danas da je "hrvatski špijun" koji podstiče proteste, kako su ga optužili provladini mediji, rekavši da u njima učestvuje, jer je suša uništila najveći deo prinosa, a država nije ispunila ni prošlogodišnja obećanja o subvencijama.

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.