Skuplja struja od septembra?

Ostavite komentar


  1. Pa niste valjda pomislili da neće da vrate pozajmicu od 100€?

  2. Proizvodna cena struje je veća od prodajne samo iz razloga teških krađa, marifetluka, nestručnosti i nesposobnosti partijskih kadrova…i kada je povećaju, opet će u tom ili većem procentu biti niža a standard građana višestruko niži.

  3. Ukinite pljacku za MHE preko racuna za struju!
    I ostale pljacke preko racuna za struju treba ukinuti!
    Zbog njih je CENA KILOVATA u junu 14,84 dinara pri potrosnji od 53kWh.
    Znaci za one koji vode racuna o potrosnji!

  4. Ako ste rostiljdziji dali da vodi EPS, zaposljavali i Kurtu i Murtu, davali „donacije“ kojekome itd, naravno da je proizvodna cena visoka. Ne iznenadjuju me domaci dunsteri koji ce sve ove gluposti da prebace na potrosace, vec MMF koji je mogao da kaze da troskove EPS-a treba smanjiti za npr 10%. To sto oni to ne kazu je mozda i razumljivo (bas ih briga), ali tuzno je da oni koje je ovoliki narod glasao ne urade tako. Mada, briga o narodu i empatija svakako nije odlika ljudi koji brinu o ovoj zemlji.

  5. Odakle im onda najvece plate,a obracunska cena po kw nema veze sa stvarnom cenom,ako povecate cenu po kw smanjite sve ostale nadodate stavke.

  6. Sad ce sigurno i porez na imovinu tako ce da vrati od svakog gradjanina 100eura i vise

  7. A sto ne bi moglo, nakon rekordne zetve psenice , i velikih zaliha zlata i brasna…??!! Hleb dostigao,prosecnu cenu -peciva od 50 dinara , po scenariu radikala , hleb za 3 dinara po Avramu ( 1 dinar- 1 marka )…

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.