Slaviša Kokeza: Nekada veliki SNS biznismen, sada rasprodaje sve što ima u Srbiji

Ostavite komentar


  1. Тако то изгледа када квалификовани лимар из Сарајева има друга Ацу Босанца од Кајмака и главног ментора Ацу Клипана од Чепуљића , шта су стотине милиона евра за тако квалитетне битанге и примитивце , све то мајка Србија прихвати и одхрани!

  2. Šta tu nije jasno?Kad takva lobanja zgrne milione u Srbiji,iznese ih preko granice,slobodno se šepuri i troši po inostranstvu,onda je jasno da je on deo Vučićevog sistema,da,pa šta?

  3. Sve lepo dogovoreno, pokradeno, podeljeno, ista sema, isti ljudi. Samo busanje u grudi patriotske…..i prolazi.

  4. More zavrnite mu uši, najbolji je bio kad je vuko magarence i majmunce po Becickoj plaži i sutradan prodavao fotografije! Bože i taj lik postade mafijaš i milioner. Sta politika pravi od čovjeka, zato svi juriš na politiku! Ziveo patriotizam!

  5. E sad će polako da prodaju SNS nekretnine na egzotične destinacije gde već imaju svoj Raj a kako će sa Zlatom to će Jorgovanka da podeli kao i Kralj

  6. Pametno je uradio smuljane pare morao podijeliti na 3 dijela sa zna se s kim,a i neće živjeti u Srbiji. A imovinu koju proda neće dijeliti sa politicarima

  7. Pa, dobro, on tu kao nešto „kupovao“, pa prodao ili prodaje!…
    Ostali odneli lovu „gde treba“, pa sad mogu da zbrišu i low-cost letovima za 50 €!

  8. Pametan covek, nakrao se i napusta brod na vreme da `opere` ruke
    najgore je sto ih ima takvih bar 50 koji ce slicno da urade.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.