Slijepčević: Živimo u zemlji u kojoj pravo ne postoji

Ministarstvo privrede ili odbija da dostavi dokumenta od javnog značaja ili ignoriše pitanja koja postavljaju mediji

Ostavite komentar


  1. ZIVIMO U ZEMLJI U KOJOJ PRAVO NE POSTOJI ,kaxe advokat Slijepcevic,medjutim to je samo pola istine.zivimo u drzavi u kojoj nas policjaci,tuzioci, sudije, svaki dan ponizavaju i zloupotrebljvaju svoje radne pozicije.
    Nekad to rade za sebe a najcesce za one nedodirljive kojih je sve vise a koji nas zbog svojih kriminalnih rabota drze u zatvoru otvorenog tipa vec decenijama.
    Srbija kao drzava ,kao rece hrvatski predsednik Milanovic, JE SAKA JADA.Dobro obavesten covek.

  2. KAKO VAS NIJE SRAMOTA DA LAZETE ,PO KOJOJ CENI JE PRODAT CELIK OD TENKOVA I DRUGIH OKLOPNIH VOZILA I ORUZJA ISTOPLJENO U ZELEZARI SMEDEREVO,PRODATO AMERIKANCIMA. STO TO NEIZNESETE U JAVNOST ,ILI SRPSKA FABRIKA STAKLA FABRIKA STOFA I JOS DOSTA DRUSTVENIH FIRMI U PARACINU. SLEOCEVICU NEMOJ DAMO DA LAZES DA NAMJE BILO BOLJE PRE 2012 ,BILO NEKIMA KOJI SU KRALI SA OBADVE RUKE I BILI NA VLASTI U NAZOVI DEMOKRATSKOJ DRZAVI SA TAKOZVANU LOPOVSKU DS STRANKU. DALI IMAS PODATKE KOLIKO JE POKRADENO I UNISTENO U LOPOVLUKU I NEMOJ DA SE JAVLJAS I TI SI MEDJU LOPOVIMA,PA SAD SE IZMISLJAS POCNITE DA PISETE PODATKE I IZNOSITE U JAVNOST OD 2000 OA NAOVAMO DA SE SVE ZNA I STAVI NA TAPETU.

    1. Pitanja koje ste napisali (ne znam zašto – sve velikim slovima), a koja su na mestu, ne menjaju smisao i tačnost teksta povodom kog ste se oglasili.

    2. Dakle „gospodine“ vaše je mišljenje da svaka krađa opravdava buduću krađu.
      Obzirom da pokušavata da branite „pravnu državu“ Vučića zašto odgovorni za prethodne privatizaijce nisu uhapšeni od 2012 do danas, a da ne pominjem zašto nisu uhapšeni odgovorni za „privatizacije“ od 1944-2000 godine
      Nažalost naše sve „vlasti“ od 1944 do danas su „komunističke“.
      Jer „komunisti“ nikad nisu bili hapšeni i suđeni zbog krađe samo su „smenjivani“ sa još gorima od prethodnika.
      I tako od „pada komunizma“ imamo „komunističke“ režime gde gori „smenjuju“ prethodnike

  3. @Dragan,napadate coveka koji otvoreno ukzuje na greske.Ja nigde nisam procitao,da je advokat Slijpcevic,rekao da je nekad bilo bolje.To ste izmislili da bi se nekome ili necemu dopali.Uzalud vam trud.Od nepobitnih cinjenica ,koje iznosi Savet ciji je clan Dusan Slijepcevic,nema bezanja.
    Vredjati jednog hrabrog i odvaznog gradjanina sto vi ovom prilikom cinite,vise govori o vama i vasem poimanju zivota u Srbiji.Najbolje bi bil da se javno izvinite advokatu Dusanu Slijpcevicu za podle i bezrazlozne uvrede.

Ostavite komentar


Ekonomija

Poljoprivrednik Veljković: Pritisak BIA na seljake je ogroman 9

Poljoprivrednik Veljković: Pritisak BIA na seljake je ogroman

Pritisak Bezbedosno informativne agencije (BIA) na seljake je ogroman i nezabeležen od 1945. godine, kada su komunisti došli na vlast i počeli obračun s političkim i ideološkim neistomišljenicima, rekao je danas FoNetu Predrag Veljković iz Udruženja proizvođača mleka i stočara Šumadije i Pomoravlja.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.