Šljive iz Srbije povučene sa slovenačkog tržišta

Ostavite komentar


  1. U celoj drzavi od 50 km sirine i duzine nemaju nijednu vocku a proizvode Fruktal sokove, vino, vocne likere…mogu misliti sta je od hemije u tim proizvodima a smeta srpska sljiva…Slovenija je postala mesto za izbegavanje poreza, recimo.pelinkovac Gorki list je fiktivno oreseljen tamo iz Subotice da bi se oslobodio poreza i akciza…uzas…u Jugoslaviji su 100 godina ziveli na grbaci Srbije

  2. „u Jugoslaviji su 100 godina ziveli na grbaci Srbije“. Dobro da nisi rek’o da još uvek žive i da su normalna, čista, kulturna i razvijena zemlja samo zato što su to pokupili iz Srbije.

  3. Od sad ne treba izvoziti ni komad voca. Sve u dzem i rakiju. Em nova radna mesta, em vise para od izvoza.

  4. Tako saznajemo nešto o „kvalitetu“ naših proizvoda koji se izvoze.
    Šta je sa onim što se ne izvozu ili uvozi sa raznih strana sveta?

  5. Slovenci prevaranti
    Odraz pravog srbistanca. Zato su slovenci 50 godina ispred nas po svesti i bogatstvu, prvenstveno duševnom.

  6. Ko je kriv stoka bezrepa i inspekcije koje rade na tome, ne rade jer njih interesuje samo novac a sve ostalo je ako prodaje prodaje. Slovencima ne prodati nijednu vocku samo etiketira ju i koriste da isto uvezu jeftinije prevaranti su stari nek uvoze iz Italije bice im isplatlhi ije po duplo vecoj ceni.

  7. Da li u Srbiji iko kontroliše, šta se izvozi ?
    Postoji li jasna nadležnost i čija je bar na papiru ?

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.