„Neponovljivu 2027. i šetnju po Expo-u će dočekati samo onaj ko pregura sledeću jesen“: Slobodan Cvejić o Vučićevom modelu razvoja

Ostavite komentar


  1. Taj „razvoj“ će ići ovako:
    Zadužiće nas za dodatnih 15 milijardi evra. Deo će utrošiti u Expo 2027, a za ostatak nećemo nikada saznati gde je otišao.
    Taj dug nikada neće vratiti, bićemo večiti dužnici.

  2. Ne znam kakve koristi ima npr. Kuršumlija, Trsenik, Aleksinac, Dimitrovgrad ili Vrbas, Bačka Palanka i sva ostala mest u Srbiji zbog neke nebitne svetske izložbe Ekpo u 2027. godini. Nemamo normalne pruge ni železnice, luksuzni autoputevi se grade tamo gde bi bili i dobri regionalni putevi, u urbanim sredinama nije rešen problem pijaće vode niti kanalizavije, uskoro nećemo imati ni nastavnike ni vaspitače zbog devastirane prosvete a u zdravstvu niču često suvišne zgrade bez potrebne medicinske opreme, lekara i med. sestara. A vlast forsira gradnju nepotrebnog stadiona, novog sajma i stambenih zgrada namenjenih bogatašima. Kada će ovaj narod da kaže dosta je bilo! Nama treba neko ko će konačno zadovoljiti osnovne ljudske potreba za boljim životom, uvesti red i poštovanje zakona i neko ko će ljude učiniti srećnijim.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.