Sloga: Izmena Zakona o radu se prilagođava azijskom kapitalizmu

Ostavite komentar


  1. Nema straha ako je sve regularno.Ako si bolestan onda si bolestan, ne može se bolovanje koristiti na putovanja

  2. Verujem da je mali broj onih koji simuliraju bolovanje jer na taj nacin im se znacajno smanjuje licni dohodak.Sa druge strane,verovatno zakonodavac ima indicija da tu oblast zakona treba urediti na drugi nacin.Ima vremena da se dogovore sindikati i ministarstvo.

  3. Ovaj lazni sindikat mi jako ide na zivce, a pogotovo Veselinovic koji je sramota za sve koji se u Srbiji bave javnim poslom

  4. Ovo znaci da Ministarstvo za rad, Vlada Srbije i Skupstina Srbije smatra da su srpski radnici i srpski lekari prevaranti i da zato moraju da budu kontrolisani od strane stranih i domacih investitora. Doduse, predsednik AV se vec izjasnio da mu je narod lenj i nikakav, a da su investitori humani ljudi od postovanja koji zele dobro Srbiji.

    1. Zar si ti toliko naivan, ili se pravis naivan, da mislis kako medju lekatima nema prevaranata ?

  5. Zbog cega je bezobrazluk provera bolovanja ? Bezobrazluk je da neko to zloupotrebljava, u sta sam imao priliku da se licno uverim, a bezobrazluk je i to sto neko pokusava da zastiti one koji izdejstvuju lazna bolovanja, uz pomoc i saucesnistvo lekara. Bezobrazluk je da mediji podrzavaju lazna bolovanja .

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.