Sloga: NBS da spreči pljačku građana kamatama na moratorijum

Ostavite komentar


  1. upravu ste .pojavile su se razlike .Imam stambeni kredit i razlike je oko 40 eura za tri meseca a trebala je prema njihovim izjavama mesečno biti do 5eura .Primer je za komercijalnu banku.Znači obmanuti smo kao klijenti

    1. Najbolje bi bilo da nam banke podele kredite za „Dž“., da ne moramo da ih vratimo i da svi srećno i zadovoljno živimo kao u bajci. I kad nam se nešto pokvari u stanu koji smo kupili za tuđe pare, da nam taj koji nam je pozajmio te pare plati popravku.

  2. Ne samo da su lopovske banke zelenski naplatile kamate vec su i naplatile ratu koja je dospevala 30.juna.NBS je pala na ispitu i jos jednom dokazala da monetarnu politiku vode zelenske strane banke.

  3. Dodate 3 mesecne kamate na stambeni kredit. Oko 300E. Znaci radili smo za banku 3 meseca kovida. Ovo nije moratorijum nego seratorijum.

  4. Oni računaju kamatu od 39% na mesečnom nivou kao kamatu za nedozvoljeni minus,pljačka

  5. Klasicna prevara jedno pricaju drugo nam rade to su cinioci za protesr sramno ponasanje NBS presednik cuti s

  6. Klasicno varanje naroda sramota predizborna kampanja to ima samo kod Srba zasto je to dozvolila gos Tabakovic.Sad se ne pojavljuje to su teme za demostracije revolt i drugi primeri zasto se na ovaj nacin pljackaju ljudi .Stidite se gde je sad presednik da intervenise.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.