Sloga: Odakle Dačiću novac za turistički boravak u superluksuznom hotelu

Ostavite komentar


  1. Pa i nisu neki novci. Zasto noko noje pitao odakle zvezdicama pare za stanove, besna kola, putovanja… a porez nula. Uvek bilo opozicija pljuje poziciju i obratno. Nego da ja pitam gospodina novinara: znas li ti slucajno nekog siromasnog politicara?

  2. Hahahaha, ovo je najsmesnija vest ove nedelje. Interesuje me kako su to primetili bas danas, kad oni to isto rade vec 30 godina.

  3. Za Dačića 7.000 evra je smešna cifra a isto važi za svakoga ko se bavi politikom. Pogledajte Čedu koji je pocepan ušao u politiku, Dačić je ta njega bebče.

  4. Valda i supruga radi,staje tu nelogicno?,A nepitate srednji stalez kako idu na godisnji odmor.STEDE LJUDI ,BRAVO DACICU SAMO PUTUJTE.

  5. Kako od kojih para? Pa iz koferčeta, već ste zaboravili? A ne zaboravite da 3.aprila glasate da ode u zaborav, tj mardelju. Daće Bog sa i njima zadje Sunce……

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. i 20. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.