Sindikat: Zaposlenima u Juri koji su se pobunili tokom pandemije dele se otkazi

Ostavite komentar


  1. Strani investitori ce vrlo brzo otpustiti sve radnike u Srbiji. I napustiti Srbiju, jer nema vise subvencija od 10.000 evra po radniku. Posto je po genijalnom Dinkicevom izumu sve te radnike, pocev od FAS Kragujevac, placala drzava, a stranci su doneli masine i nou-hau. Plus smo im mi napravili besplatno one fabrike konzerve na rasklapanje i pristupne saobracajnice i komunalne prikljucke.
    Povoljnih kredita i slicnih rupa u zakonu kojima su se zaposljavali ljudi u tim instant fabrikama, napravljenim za pranje novca iz kredita MMF-a, Svetske banke, i primarne emisije Evropske centralne banke vise nema. Sada ce te institucije novac prati kroz KORONA FONDOVE, Fondove za vakcine EIDSA, raznih kovida i slicnih istrumenata za umanjenje svetske populacije. Jednostavno receno gase se zarista po Evropi: bivsa Jugoslavija, Ukrajina, bliski istok: Sirija, Irak, i narocito Afganistan. I otvaraju nova zarista u Latinskoj Americi i jugoistocnoj Aziji. A, tamo je prevelika gustina naseljenosti i valja to prorediti, barem tako kaze Gejtc, Bafet Bezos, Mask i njihov “ OTAC“- Rokfeler fondacija. A, to dalje znaci MEHANIZAM peljesenja siromasnih drzava i naroda seli se u Venecuelu, Severnu Koreju i pacificki region, tako da ce odsad tamo da rade takve fabrike, a mozda uopste vise nece da rade zbog svetske recesije.
    Mi Srbi bas nemamo srece. Na svaki dogadjaj stignemo 5 minuta pre kraja zurke, i cim pocnemo da jedemo i pijemo nesto obavestavaju nas da moramo da prekinemo, jer je zabavi kraj. E sad treba da vidimo ko ce odgovarati za kupovinu ulaznica za celu predstavu, iako smo gledali samo KRAJ. Neko od politicara mora da odgovara za stetu koja je napravljena u iznosu vecem od 500 milijardi dolara. U Japanu se za takve greske izvrsi HARAKIRI, u islamskom svetu seku prsti, ruke i glava, mafija za takve greske oduzima glave. A, sta ce se desiti u Srbiji? Nikom nista ne moze da bude. Naprotiv, ne bi me iznenadilo da bude kombinovano i grupno kaznjavanje od japanskog, preko islamskog do sicilijanskog modela. Na kraju ipak pravda mora da pobedi.

  2. Ova Jura je izgleda nešto poput američkih baza širom sveta. Ima potpunu pravnu eksteritorijalnost. Ne poštuje zakone zemlje u kojoj je, ima sopstveno obezbedjenje, tj. vojsku, inspekcije i policija nisu nadležni ni za šta… Jednostavno kao baza Gvantanamo ukojoj ne vladaju ni pravo, ni zakoni. Još jedna velika stamota za narod i državu, zahvaljujući sadašnjoj srpskoj vlasti, tj. Vučiću.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.