Složno za Kragujevac: Građani zabrinuti za budućnost fabrike Fijat Krajsler

Ostavite komentar


  1. Fiat već sigurno 4 godine ne radi kako treba, doveli su do toga da fabrika radi 3 meseca u godini i sad ste se setili da reagujete? Nikog nije briga za ovaj narod, samo je bitno prikupljanje jeftinih političkih poena.

  2. Nikad fiat nije imao budućnost kod nas to je uvek bila prilika da se pokupe glasovi za vreme izbora kao što će i sad da bude,to je kompanija koja radi na štetu naše države i kao takva netreba da postoji

  3. Nekadašnja Zastava. Zalost. Onda nema bioskopa vise Zalost. Robna Kuca nekadašnja kineska. Plate u Kragujevcu zalosno male bedne minimalac. Penzioneri zstvarani navise za vreme kovida skole Fakulteti. Dokle vise. 3 nedelje da se zatvore mladi i bez kafica.

  4. Nemoj ništa da diraju super je ovako nikad se lepše i bolje nije živelo samo neka traje,sve pohvale za FCA.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.