Smederevo: Uručeno 26 otkaza

Ostavite komentar


  1. Аерички (примитивни, дивљи) капитализам хара Србијом. Трећег дана божића добили ногу. Тога нигде нема у цивилизованом свету.
    Има га једино у Србији. Сирота земљо на брдовитом Блакану…

  2. Otpusteni Nebojsa Kuzmanovic je stucnjak u hidrogradnji sa respektabilnim srucnim znanjem u mnogo sirim relacijama nego sto je Smederevo . Otpustiti takvog stucnjaka je ludost i postupak krjnjeg neznanja pa i lose namere sto ce se odraziti na funkcionisanje grada . Ali ko o tome danas brine ,polupismene neznalice.

  3. @Milan Kaljevic
    "respektabilnim"
    Молим вас објасните ми шта вам значи ова реч и који је то језик собзиром српски није сигурно ?
    Шта ваш коментар добија више него да сте употребили српску реч као на пример ПОШТОВАНИМ ?
    У сваком случају српски језик гуги оваквим непотребним скрнављењем.

  4. Idemo dalje!!! Nek““ se pripreme maticarke… One su sledece! Kako ih samo nije sramota!? Je l““ to gradonacelnica pravi spiskove za otkaz..?

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.