Šoškić: Ako ne zna da upravlja, država treba da proda Komercijalnu

Da li će Vlada Srbije odustati od prodaje najveće državne banke

Ostavite komentar


  1. Šoškić: Ako ne zna da upravlja, država treba da proda Komercijalnu. Pogrešno. Ako ne znaju da upravljaju treba da se sklone sa vlasti.

    1. Apsolutno,svaka ozbiljna država(a ne partije na vlasti) zna, da upravlja finansijama i domaćim bankama.Uostalom, zvanično, banka ima veliku dobit i sa ovakvom vlašću.Suština je da se ne kolje vo za kilo mesa. Ne treba prodavati, nego jačati, širiti i imati dobitak za državu Srbiju.

  2. Pa zar im berza ne govori da je to potpuno loša odluka da ostane državna. Šta im treba više od toga, koji znak da bi shvatili da idu u pogrešnom pravcu. Ko će obeštetiti male akcionare ako im akcije postanu nelikvidne? Da li i to ne zanima državu.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.