Šoškić: I dalje živimo u jednoj od najsiromašnijih zemalja u Evropi

Ostavite komentar


  1. Normalno da se živi lošije, važno je da šef u svaki ugovor ulazi sa svojih 6, 60, 600, 6000……. . Mnogo voli penzionere pa je od svakog oteo 8-10 hiljada eura.

  2. Ekonomija je najteža i najzahtevnija nauka, ali u praksi ekonomija je berza, a ona je nepredvidljiva, sa velikim lomovima. odnosno na spskom ,zelena pijaca , stocna pijaca, ili buvljak na varosanskom, ko nabije (cene) , taj dobije, pre 30 godina 1993. godine , litar nafte u Srbiji je prodavan po 4 DM ( dojcland marke )
    Profesori , kad bi izracunali inflaciju , kamate , koliko bi vredelo 4 DM u Srbiji danas, ali ima jedna tacna cinjenica, statistika nasa dika , stopozelis to naslika, sirotinja jede kupus , bogati i tajfuni junetinu, u proseku , sarma (srpska), mada mnogi Srpski drzavnici i ministri hvale i parizer,,, kazu da ga pravi neki miskovic…

  3. Nas veliki problem je upravo kicenje vlasti rastom zarada u evrima jer AV zeli da nam „podigne standard“ prikazom zarada u toj valuti a u stvari to je jedna velika prevara. Cene rastu a evro stoji,znaci za kupovinu zejtina nam je trebao 1 evro a danas 1,5 a plata sa 100 evra 140 znaci nama zarada manja 10 evra a ne veca 40 kako nam serviraju. Moramo to shvatiti i promeniti ovu vlast njene kritike na racun predhodne vlasti su lazi sto se vidi iz iznetih cinjenica,jeste rasprodata drustvena imovina ali drzava nije zaduzena ovi i rasprodaju i zaduzuju nasu buducnost.

  4. Soskicu komentarisi sta si ti uradio u vreme tvoje politicke aktinosti da Srbija postane bolje mesto za zivot u odnosu na region vidis li Srbiju danas i Srbiju u vreme zutih tj. tvoje vreme pa to je ko nebo i zemlja vi ste bili i ostali grobari ove drzave!!!!!!!!!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.