Šoškić: Vujović uradio značajan posao

Ostavite komentar


  1. Iskustvo janjičara, svakako ima.
    Koliko znam, na Ekonomskom fakultetu se izučavaju i drugi oblici štednje, osim brutalanih i prizemnih, a vreme će pokazati, da li je Duškov i koliko efikasan, jer je na Balkanu stvorena vrednost beznačajna, usled stalne nestabilnosti. U svakom slučaju, manjini je majka, milionima maćeha i tako dva veka moderne srpske državnosti
    Kada se otme sto dinara, a vrati nakon nekoliko godina u više navrata, nikada neće biti vraćena realna vrednost tih sto dinara, jer su oni kojima je oteto morali da žive, plaćaju račune, ranije preuzete obaveze i prehranjuju porodice. drugim rečima ljudi su planirali,.što je inače svojstveno ljudskim bićima.
    Profesori Ekonomskog fakulteta u Beoogradu bez pardona opravdavaju pljačku penzionera i preuzete obaveze zaposlenih u javnom sektoru.od strane vlasti. Ništa čudno, jer je Srbija retka zemlja u kojoj se sopstveno stanovništvo nekažnjeno pljačka, a ova radnja predstavlja kao uspeh u ime budućnosti koja na ovaj prostor nikako da dođe. I neće jer je takav, kakav je.

  2. Pa Vujovic je lepo rekao da ce biti tu kao savetnik buducem ministru, verujem da ce to i ispuniti.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.