Princeza Katarina Karađorđević prisustvovala prezentaciji, podržala projekat i od Soul inclusive-a u subotu na Zekinom salašu, dobila na poklon lepu tašnu, rad jedne od članica grupe, Dragane Rodić. Svoje etno-medenjake, takođe „Sa dušom“ izlagale su, prodavale i poklanjale relativno nove članice – „Krčedinke“.

 Brojni prisutni izdašno i oduševljeno su kupovali unikatne radove brenda, a od brojnih uzvanika iz diplomatskog kora, kroz neočišćeni sneg i mećavu do Krčedina se probio jedino indonežanski ambasador, Semuel Samson, ali sa porodicom.

To je najnovija vest o ideji ženskog preduzetništva pod naslovom duše što se ostvaruje i ovakvim prvim, sve većim koracima. Njen tvorac i lider je agilni direktor i vlasnik Biomelema Zoran Ilić, inače partner Danasa u još nekim sličnim poduhvatima. O Soul inclusive-u je stoga i na ovim stranama nedavno bilo više reči, pa samo dodajemo – princeza ga je inspirativnim rečima baš podržala. I poželela da se uskoro u Beogradu otvori prodajni prostor. Indonežanski ambasador je lirski udružujući priču o ženama, majci, tašti i kćerkici rekao i nešto što je i parafrazirano veoma važno: multikonfesionalna i tradicionalno prijateljska Indonezija sa stotinama miliona stanovnika u zemlji i dijaspori uspeva da emituje poruke pomirenja. Pa šta je onda prema tome ovih 7,5 ovde i još 3 miliona na Kosovu!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari