Špar dolazi u Srbiju

Ostavite komentar


  1. Malo,malo pa eto ti nekog giganta u Srbiju da li to Srbija ekonomski jaca ili je nesto drugo po sredi?

  2. Lepo i veoma pozitivno za nasu buducnost. Svaka cast, otvorice se radna mesta sto je itekako vazno.

    1. Kazete otvorice nova radna mesta a kolikoce biti otpusteno u postojecim prodavnicama i kud ce ici dobit-profit iz poslovanja.

  3. Sve vise svetskih trgovinskih lanaca dolazi u Srbiju, vide Srbiju kao stabilno i dobro trziste ya rayne oblasti. Zasto nisu dosli pre 10 godina Ikea, Lidl, Spar… ?

    1. Zato što su nas uništili i devastirali pre 20tak i kusur godina stranke koje su bile na vlasti SPS, JUL, SRS tj. MIlošević, Dačić, Šešelj, Vučić, Vulin itd..

  4. Kiloko ne ukih ljudi ovde ima….dolaze da plasiraju stranu robu koja je napumpana subvencijama i tako se cini povoljna za potrosace a unistava lokalnu privredu i seljake…….moze da dodje, ali 50% proizvoda da kupuje od domacih proizvodjaca; meso, mleko, voce, povrce. Ali to se nece desiti poznavajuci nase „uslove“ kada su strani investitori u pitanju

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.