Spoljni dug dostigao 32 milijarde evra

Ostavite komentar


  1. Kojeg pritiska na jačanje dinara. Kome ovaj prodaje demagogiju. Zar nije svakom normalnom ekonomisti jasno da ovako precenjen dinar stvara još veću zavisnost zemlje.

  2. Hoceli dobosar oznaciti bankrot,a Rio Tinto preuzeti dug za besplatnu eksploataciju Litiuma u Srbiji vremenski neogranicen.

  3. Još malo pa će svaki sstanovnik srbije biti dužan 100000e,čim se rodi ,i onda se čude za odliv stanovništva.

  4. Ne i ne niste u pravu! Kada smo pod zutim lopovima bili duzni 17,71 milijardu eura i to je bilo 56,2% BDP, tada smo bili pred bankrotom. A sada kada smo duzni 29,8 milijardi eura i to je 59,8 % BDP, mi smo u zlatnom dobu ekonomskog tigra. Znam da je ovo malo teze shvatiti ali je moguce ako realno primenite jednu operaciju.Zove se LOBOTOMIJA!

  5. Spoljne investicije su zapravo zajmovi,kojima se veštački kontroliše inflacija…..spoljni dug je veći, nekih bar 40 milijardi eura,ali se i ovde brojke fingiraju !Eto kako nas Vučić u crno zavija za vjeki vekova u poslednjih 8 godina!I moja baba mi mogla tako da vodi državu!

  6. Vucic ima samo jedan silj ,ostanak na vlasti,i sve je podredjeni tome .Isnovni posao mu je kupivina glasova za narodne pare.ovo jos nije vidjeno u svetu .Unistice srbiju samo da istvari sto je obecao zaparu.Kosmet je prakticno predao Balistima a onda ide Sandzak i Vojvodina.Katastrofa.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.