Srbi i Hrvati bez rešenja za 30 sati čekanja na Batrovcima

Ostavite komentar


  1. Rešenje postoji, i ne košta ništa. Treba sve hrvatske kamione koji ulaze u Srbiju ostaviti da čekaju 48 sati na granici i onda će se stvari brzo srediti.

    1. Čeka se i sa hrvatske strane, a nemoguće je da vozila koja dolaze iz EU imaju loše papire . Prelaz izgleda grozno, prljavo, zapušteno, ne znam kuda odoše ti milioni. Jedino rešenje je da se carinski punkt za kamione napravi prema stvarnim potrebama. A to trabunjanje o zabrani zapošljavanja, kolike su zaposlili, nikad se više nije zapošljavalo u državnim službama nego od kako je zabrana stupila na snagu. Problem je u tome što i ovaj resor vode nesposobni i nestručni ljudi, koje baš zabole za štetu i muku tih ljudi koji čekaju, nemaju ni toalet, ni gde da napune flašu vode, a kamoli nešto drugo!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 6. i 7. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.