Srbija bez izlaza u slučaju prekida snabdevanja gasom iz Rusije

Tvrdnje ministarke energetike Zorane Mihajlović da Srbija ima solucije u slučaju zatvaranja Turskog toka nemaju uporište u realnosti

Ostavite komentar


  1. „Drugim rečima naša diplomatija je bila nespremna umesto da je na vreme lobirala da Srbija ne trpi štetu zbog sankcija Rusiji kada je reč o energetskom sektoru.“

    Sa onakvim ministrom inostranih dela iluzorno je bilo bilo sta drugo ocekivati sem totalne stete.

  2. Desetogodišnji SNS san bez ijednog pokušaja, da se briga o Srbiji vrati iz domena korupcije u realni život i interese građana. Španska sela su ozbiljno upravljanje državom, za ove SNS nesposobnjakoviće.

  3. a da na primer razmotrimo mogucnost tuzbe protiv zemalja koje bi da blokiraju protok gasa? Da li je to uopste legalno?

  4. Klasična priča!Sad će im za loše stanje u našoj državi svi biti krivi.E pa gospodo,trebali ste na vreme da razmišljate o nekim stvarima

  5. Мађарски премијер, чија је земља део ЕУ, може рећи НЕ, а Србија која никада неће у ЕУ, не може. Задужила је ЕУ Вучића, зато имамо килаву дипломатију, чак штавише, немамо је.

  6. Дипломатија заказала – па наравно, боди се са рогатим па му се извињавај. Увозити из земаља западне Европе – неко то има вишка нафте и гаса? Дилетанти.

  7. Oni ako zatvore nama gas mi njima tj .evropi saobracaj,drumski i vazdusni.a bugari ako nece Ruski gas,duzni su propustiti Srbiji i Madjarskoj isti,i naplatiti tranzit kroz Bug.

Ostavite komentar


Ekonomija

Poljoprivrednik Veljković: Pritisak BIA na seljake je ogroman 8

Poljoprivrednik Veljković: Pritisak BIA na seljake je ogroman

Pritisak Bezbedosno informativne agencije (BIA) na seljake je ogroman i nezabeležen od 1945. godine, kada su komunisti došli na vlast i počeli obračun s političkim i ideološkim neistomišljenicima, rekao je danas FoNetu Predrag Veljković iz Udruženja proizvođača mleka i stočara Šumadije i Pomoravlja.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.