Srbija i Makedonija se zaletele najavljujući dolazak Folksvagena

Nakon vesti da nemački auto-gigant po svemu sudeći ne dolazi ovde

Ostavite komentar


    1. Mercedes, Mubudala čipove, Yilong kineske leteće automobile. I ne samo što je SNS dovela pomenute (plus par motača kablova) nego je i ODvela masu ljudi iz Srbije u Nemačku, Norvešku, Holandiju, Australiju itd.
      Malo li je?!

  1. Daće bog da ne dodju,koštaće poreske obveznike boga oca fijat će biti malo dete. Moraćemo da se zadužimo jedno 1.5 milijardi evra sa kamatom oko dve koje će vraćati buduća srpska sirotinja osim što će jedno 1500 robova raditi za 400 evra mesečno. Srbija od tog posla nece imati ništa osim političara i provizije.

  2. Vucic opet pokusao da proda Nemcima par hiljada svojih subvencionisanih robova na minimalcu?
    Kakva tragedija!!!

  3. Ne može Folksvagen u Srbiju, ovi prostori nemaju iskustva u proizvodnji automobila. Jedva da smo proizvodili 4 strana i jedan svoj brend. Folksvagen u BiH, Opel u Kikindi, Reno u Istri i Fiat u Kragujevcu. Uz to i naša Zastava. A danas Bugari dobijaju posao. Bravo naprednjaci, bravo predsedniče svih predsednika, bolji od Tita.

  4. štrajkom glađu vladajuće garniture, njihovom zauzimanju opštinskih zgrada i zgrade parlamenta? Koliko su pomogli da budemo zaobiđeni? Da li bi ste vi uložili u državu u kojoj vlastodršci luduju?

    1. Da li bi ste vi uložili u Bugarsku a otišli iz Slovačke?
      Nema logike.
      Turci još manje.

  5. Netačno da bi se povećao izvoz za 4,5 milijardi evra. Ta fabrika neće proizvoditi sve delove za taj model automobila koji će se proizvoditi u njoj. Većinu delova će uvoziti tako da je to jedna velika laž.

  6. Zlatno doba proslo..sada je platinasto..mada i platinasto vec uveliko prolazi..ja cekam dijamantsko da nam krene i da se opustimo.Samo da se strpimo narednih 20-30 godina i bice!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.