„Srbija je deponija za neutrošene zalihe u EU“: Ministarka poljoprivrede bila upozorena na hlorpirifos nađen u breskvama, ali ignorisala opasnost

Ostavite komentar


  1. Toliko o tome koliko ova vlast brine o stanovništvu.
    Sve gori od gorih, samo ih zanima njihova korist.

  2. Devastirano 30 000 hektara? Dajemo bakar uz minimalnu rudnu rentu a onda uveženim bakrom devastiramo desetine hiljada hektara?

  3. Pa smenimo ih vec jednom, ne budimo licemerni. Pricamo jedno, radimo drugo. Jedino za cim zalim u zivotu sto nisam otisla odavde kad sam bila mladja.

  4. Kako fo

    Kako naučiti funkcionera da profesionalno radi svoj posao i da se bavi onim za šta se školovao

  5. „Ministarka Jelena Tanasković je dozvolila interventan uvoz i upotrebu zabranjene aktivne supstance“ – lako resivo, Ministarki ukinuti imunitet, i poslati u zatvor zbog krivicnog dela ugrozavanja javnog zdravlja, ugleda zemlje, a verovatno i korupcije. Isto postupiti i sa svim „povezanim licima“ u ovom slucaju.

  6. Cilj I jeste da se Srbiji zabrani izvoz. Cilj je unistenja srpske poljoprivrede kako bi se na polja propalog srpskog dotacija dovela npr. Black Rock.

  7. Неписмени и они са купљеним дипломама, све сами партијаши, доћи ће нам главе.

  8. Ko ovde iz Vlasti ikad za išta odgovara,što se tiče pogrešnih odluka,štetnih ugovora koji se uzgred ne daju na uvid,nepotrebnih nabavki i gradnje itd

  9. Sve vraćene, zatrovane breskve pokloniti ministarki Tanasković i naterati je da ona i članovi njene porodice svakodnevno pojedu po 1 kg ovog „divnog, zdravog voća“.

  10. Briga za izvoz je opravdana, a ko će u zatvor zbog trovanja nas u Srbiji. Ko zna koliko je tog voća na našim tezgama i u prodavnicama. Zatvor za trovače i sve odgovorne u lancu!!!

  11. Sigurno dobro plaćaju ovi iz EU da se oslobode onog što im ne treba.Tu je naša korumpirana vlast da sve to prihvati.Samo ako ima para sve može.A pritom niko ne odgovara.Pa što se čudimo što je tako?

  12. Pametni pa brane, šta će mo mi što te otrove ovde pojedemo, za ovako nešto treba da padne vlada i ministarka poljoprivrede na čelu.

  13. A šta je sa onim proizvidima što šalju nama ovi ispravni i fini iz eu.
    To i nesme da se kontroliše,ko zna šta kupujemo u svim njihovim marketima. To vam je dobro licemeri jedni. Treba kazniti svakog ko truje!!!
    Na naše ste odmah udarili,a ovim strancima nesmete da pisnete. Dno,dna!!!

  14. Nazalost, ali to je istina. O zdravlju i zastiti naroda se uopste ne brine. Dokle cemo uvoziti otpad iz EU.

  15. Pitajte ministarku zaštite životne sredine, Irenu Vujović, koje hemikalije se uvoze i koliko se trujemo jer je kontrola i praćenje stanja u njenoj nadležnosti. Ova vlast je ukinula Agenciju za hemikalije, čije je opremanje i obuku kadrova finansirala Švedska, u vreme žutih. Ko sada kontroliše uvoz i korišćenje raznih hemikalija, pa tako i pesticida!?

  16. Poješće Srbi otrovano voće i povrće po visokim cenama. Političare nije briga što se trujemo, jer će nas posle lečiti lekovima koji se više ne koriste na zapadu

  17. Šta zna bankarka šta je hlorpirifos! Zato i postavljaju nestručna lica na mesta ministara da mogu manipulusati sa njima. Nažalost, mi smo debelo crevo Evrope.

  18. One koju je savetuju odmah u zatvor,jer oni su zaboga struka a ona da se smeni i snosi posledice svoga neznanja. Pre nje je bio neuspesni svinjar a sada bankarka polticarka.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.