Srbija mora da pokrene investicioni ciklus

U Srbiji je prilično usporena investiciona aktivnost u privredi i potrebno je da se pronađe način da se motivišu investitori. Primera radi, investitorima u Makedoniji, Bugarskoj i Hrvatskoj se vraća 50 odsto od svake njihove investicije, a naši investitori nemaju takvu pogodnost
Rade Ljubojević, vlasnik uspešnog preduzeća “Sirogojno kompani”

Ostavite komentar


  1. Gospodine LJubojeviću,postoje banke koje su tu da prate privrednike i daju kredite,za proširenje biznisa.Nije poreski obveznik dužan da kreditira vaš biznis-a sa druge strane da živi u sredini razrovanih puteva,škola,bolnica i infrastrukture.To rade samo banana države koje imaju korupciju i loš ambijent za ulaganja-pa još jednom špekulativnom radnjom pokušavaju da navuču investicuje . Benzinom se vatra ne gasi ! ! !

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.