Srbija napreduje ka EU standardu stopom od 0 odsto

Posle četiri godine reformi, naša država tačno tamo gde je bila 2014.

Ostavite komentar


  1. A on /AV/ se hvali kako nam dobro ide. Da ima obraza on bi se stideo ne samo zbog toga sto smo predzadnji na ovoj lestvici vec i zato sto je otimanjem od najstarijih /penzionera/ ,,stabilizovao,, budzet. Da je to uradio od tajkuna, kulaka, stranih banaka… bilo bi nekako i podnosljivo ovako pod hitno LUSTRACIJA.

  2. Ali, ON se tako mnogo trudi, i pati i tesko mu je vec 25 god…, mislim, 6 godina, i zrtvuje se, a i privredni rast je sve veci i veci, i ogromne strane investicije su dostigle skoro 40% od onoga sto godienje nasi gastarbajteri iz inostranstva donose kuci, … grade se putevi koji nikome ne trebaju, zaduzuje se kod koga stigne, obecavaju ‘brda i kolonije’ …

  3. Ja se plašim da je Danas previše dobronameran prema Vučiću i SNS. Dublja analiza relevantnih pokazatelja, ustvari, pokazuje da Srbija zaostaje za EU u proseku za 1,78% svake godine!

  4. Kao sto sam jednom napisao od 1990 do danas i jos ko zna koliko ce da traju su najpogubnije godine oveg naroda i drzave i to svojom krivicom su garantovali da ce narednih 100 i nesto godina da ovom narodu odlaze deca u inostranstvo. Od svakog rodjenog deteta u ovoj zemlji 50% ce da ode. A uskoro i u Rumuniju, Bugarsku, Hrvatsku, Albaniju pa i na Kosovo koje se ubrzano razvija. I to je cinjenica koja moze da se promeni samo nikim drasticnim dogadjajem u svetu i u Srbiji.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.