Srbija nastavlja da kontroliše kvalitet goriva

Ostavite komentar


  1. Na minus 12 nisam uspeo da upalim auto (dizel), isto se desilo i sa dvojicom komšija u zgradi dok nekoliko njih nije imalo problema sa tim (svi dizel). Zaključili smo da smo naj trojica sipali na istoj NIS-ovoj pumpi i to dizel sa aditivima, dok su ostali gorivo sipali na drugoj pumpi. Toliko o kvalitetu ovog najskupljeg domaćeg dizela.

  2. Bas mi je drugar pre neki dan pricao kako su i on i jos njegova dva poznanika imali priblema sa losim gorivom. Pritom svi voze veoma skupocene i mlade automobile. Takodje mi se zalio poznanik koji drzi autoplac da je skoro morao da skida rezervoar na jednom autu jer je bilo vode u njemu nakon sto je sipao gorivo na obliznjem omv-u. Iz svega navedenog mogu samo da zaljucim da je ova prica o kontroli goriva zapravo samo jedna sarena laza.

  3. I MENI JE DIZEL I TO UZIMAM SKUPLJI DIZEL NA SLOVENAČKOJ PUMPI I DESILO SE DA AUTO NEĆE DA VUČE BILO JE DOSTA PARAFINA.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.