Srbija ni blizu najmanje zaduženih zemalja

Tvrdnje predsednika Srbije netačne uprkos smanjenju javnog duga

Ostavite komentar


  1. Nije racunao da se dug prema penzionerima svaki mesec povecava. Sve sto je oteto da se vrati sa uracunatim rastom cena na malo.

  2. Trenutni pad javnog duga je evidentan i zbog toga što euro jača u odnosu na dolar a dinar se drži veštački na oko 118 dinara za euro. Realna ekonomija pokazuje da nam je industrija u teškom problemu. Sufinansirati strane kompanije koje kupe kajmak a zapošljavaju jeftinu radnu snagu je čist promašaj. U jednom trenutku Srbija će se susreti sa ogromnom krizom kada ne bude imala decu i radnu snagu. Kosovo je tako otišlo a otićiće i Vojvodina samo na elegantan način.
    Zašto smo ratovali sa Nemcima ako ih sada nemilice zovemo. Pa oni su i tada hteli samo da koriste naše resurse. Ovo pozivanje stranih investitora mi liči na domaćina koji ne zna ili ne može da obrađuje svoju zemlju pa onda daje pod „napole“ da mu obrađuje uz minimalne zakupnine…

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.