Srbija plaća neke od najviših kamata u Evropi, dogodine čak 1,5 milijarda evra ide samo na otplatu kamata na javni dug

Ostavite komentar


  1. Prodavacemo nasu zemlju strancima sam da bi vratili kredit,bravo srbijo ekonoski tigru,zemljo parizera…. i zbogom….. onaj koji je pobegao spasio se a vi sendvicari hvala vam sto ste zbog radnog mesta unistavate drzavu a ne mislite da cete imati sutra decu ili unucice i da ce oni pokusavati da isprave vase greske i posle cete reci da ste kao patriote koji vole svoju drzavu a sami ste dolistili da ode u tri lepe

  2. Srbija,neuredjena pravna drzava u kojoj se sve radi po „Af,uf“ sistemu,zahvaljujuci ovoj nesposobnoj vlasti sa svevisnjim ,polako ali sigurno koraca u duznicko ropstvo sudeci kako se novac trosi u predizbornoj kampanji koja ne prestaje od dolaska ove poslusne stranke i zna se koga koji o svemu odlucuje na vlast.

  3. Nece da bude , privredna aktivnost Srbije je u padu , potrosnja je drasticno pala i dalje ce opasti , dug izrazite po glavi stanovnika tada se vidi realna slika , napisite kojoj drzavi koliko dugujemo , okretanje Kini i Rusiji je katastrofa !!!! Nebi me cudilo da iducu godinu imamo trocifrenu inflaciju !!!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.